In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Osoitteet muuttuvat Osoitteet muuttuvat

Monen Oulun kaupungin verkkosivun osoitteeseen tulee muutos, kun uudet verkkosivut julkaistaan.

Osoite www.ouka.fi siirtyy uudella järjestelmällä ylläpidettävien sivujen käyttöön. Uudelle sivustolle siirretään kaikki keskeiset palvelut.

Kaikki uuteen sivustoon siirrettävät sisällöt poistetaan vanhalta sivustolta arkistoon heti, kun uudet sivut on julkaistu. Poistettaviin vanhoihin sisältökokonaisuuksiin ei tule siis linkkejä tehdä.

 

Osa sisällöistä jää vanhalle sivustolle

Kaikkea vanhojen sivujen sisältöä ei siirretä uusille sivuille. Osa alisivustoista siirtyy vasta myöhemmässä vaiheessa ja joiltakin osin sivustot on järkevää jättää vanhalle palvelimelle käyttöaikansa loppuun saakka.

Vanhojen sivujen osoitteeksi vaihtuu julkaisun yhteydessä oulu.ouka.fi.

www.oulu.ouka.fi osoitetta tulee käyttää niistä sivuista, jotka jäävät uudistuksen jälkeen vanhalle sivustolle. Osoitteeseen tulee siis alkuosaa lisäys oulu. Osoite toimii myös ilman www. -alkua.

Osoite on jo nyt toiminnassa, joten vanhalle sivustolle jäävien sivujen osalta sitä voi viestinnässä käyttää välittömästi.

 

Uudelleen ohjaukset

Keskeisimmät juuritason osoitteet uudelleen ohjataan siten, että osoitteet toimivat myös uudistuksen jälkeen. Esimerkiksi osoite www.ouka.fi/kirjasto vie edelleenkin kirjaston sivuille tai osoite www.ouka.fi/nuoriso vie nuorisosivuille, vaikka niiden osoite uusilla sivuilla onkin hiukan pitempi.

Uudistuksessa tarvittavia uudelleen ohjauksia valmistellaan jo. Niistä voi tiedustella viestinnästä Martti Holmalta tai Tapio Ylikorkalalta.