In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Nuorille töitä!

Nuorille töitä! –kampanja käynnistyy 9.3.2015. Kampanja liittyy Nuorisotakuusta toimeen -hankkeeseen, jonka yhtenä keskeisenä tavoitteena on edistää Oulun kaupungin ja yritysten välistä yhteistyötä nuorisotakuun tavoitteiden saavuttamiseksi.

Nuorille töitä! –kampanjan avulla tavoitellaan lisää yrityksiä mukaan  työllistämään nuoria. Yritykset saavat näkyvyyttä kaupungin tiedotuksessa ja markkinoinnissa. Yritykset saavat myös valmista markkinointimateriaalia käyttöönsä.

Kampanjan kohderyhmänä ovat yritykset, jotka mahdollistavat nuorten työharjoitteluja eri tavoin ja tarjoavat työpaikkoja nuorille. Lisäksi kampanjan kohderyhmänä ovat nuorisotakuun piirissä olevat 15 - 29-vuotiaat nuoret, joille yritykset tarjoavat työllistymismahdollisuuksia. 

Nuorille töitä! -kampanja on päättynyt. Lähetimme mukana olleille yrityksille kyselyn, jossa tiedustelimme nuorten työllistämisestä. Kysyimme montako nuorta yritykset ovat työllistäneet ajalla 1.3.2015-30.11.2015. Vastaajia oli yhteensä 24. Palkkatuella, oppisopimuksella tai suoraan palkkamalla oli työllistänyt 12 kyselyyn vastannutta yritystä yhteensä 94 nuorta. Kesätyösetelillä tai muutoin kesätyöllä oli työllistänyt 14 yritystä yhteensä 40 nuorta. Työkokeilussa oli ollut 7 yrityksellä yhteensä 8 nuorta. Eli yhteensä työllistettyjä nuoria oli kaikkiaan 142. Kiitos kaikille mukana olleille yrityksille!

Nuoren voi työllistää tarjoamalla


 

    

    

Nuorille töitä

Lisätietoja:

Nuorisotakuun projektipäällikkö
Timo Kettunen
timo.kettunen(at)ouka.fi
p. 044 7039230

Nuorisotakuusta toimeen -hankkeen
projektipäällikkö
Pauliina Pernu
pauliina.pernu(at)ouka.fi
p. 046 9222431

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/nuorilletoita