In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Asiointi ja neuvonta

Ajankohtaista

  • Sähköinen terveysaseman valintalomake pois käytöstä 7.10.

 

Oulun kaupunki tarjoaa kattavasti mahdollisuuksia verkossa asiointiin.  

OmaOulu on oululaisten oma asiointipalvelu, joka kokoaa kaupungin verkkoasiointi- ja viestintäkanavat saavutettavaksi yhdestä osoitteesta keskitetysti ja turvallisesti kellonajasta riippumatta. Palvelu sisältää myös kolmansien osapuolten tuottamia palveluja.

OmaAsiointi -kanavassa voit täyttää ja lähettää henkilökohtaisia sähköisiä hakemuksia ja lomakkeita sekä seurata näiden käsittelyn etenemistä. Kanavan käyttö edellyttää tunnistautumista verkkopankkitunnuksen tai mobiilitunnisteen avulla. 

Oulun Omahoito on Oulun kaupungin tarjoama kuntalaisten henkilökohtainen hyvinvointipalvelu. Voit esimerkiksi varata ajan laboratorioon, lukea laboratoriotulokset, lähettää ja vastaanottaa viestejä sekä kirjata kotimittauksia.

Suoralinkit kaupungin tarjoamiin verkkoasiointipalveluihin ja lomakkeisiin löytyvät myös aihealueittain jaotelluilta sivuilta.

Oulun kaupungin alueella toimii käyttäjille maksuton julkinen langaton panOulu-verkko, jonka tarjoavat on Oulun kaupunki, Oulun yliopisto, Oulun seudun ammattikorkeakoulu, Hengitysliitto Heli ry, VTT, DNA Oy, Elisa Oyj ja Netplaza Oy. Ajantasainen panOulu-tukiasemakartta löytyy karttatie-palvelusta.

Sijainti kartalla: PanOulu tukiasemat