In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

OuluCard

OuluCard on sähköinen monitoimikortti. Yhdellä kortilla voidaan käyttää erilaisia palveluita.

Palveluvalikoimaan kuuluu mm.:

  • Liikuntaliput Oulun kaupungin liikuntalaitoksissa
  • Kaupunkiliikenteen bussiliput

Voit hankkia OuluCardin Oulun kaupungin palvelupisteistä tai joukkoliikenteen liikennöitsijöiltä. OuluCardin hinta on 3,00 €. Kaupungin palveluita pääset käyttämään rekisteröimällä kortin palvelupisteessä. Joukkoliikenteessä ensimmäinen lataus täytyy tehdä Stockmannin lippupisteessä tai liikennöitsijöiden toimistoissa. Linja-autoissa voi tehdä saman matkalipun lisälatauksia.

 

OuluCard kuva

 

Waltti

Waltti-kortti on uusi, kansallinen matkakortti. Waltti otetaan käyttöön Oulun kaupunkialueen joukkoliikenteessä asteittain noin vuodenvaihteessa 2014-2015. Tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan heti kun päätökset on tehty. Tämän hetkinen arvio on vuodenvaihde. Vanhoja ja uusia tuotteita käytetään n. 2 kk. yhtä aikaa.

Joukkoliikenteessä OuluCardia käyttävän täytyy vaihtaa korttinsa Walttiin edellä mainitun rinnakkaiskäytön aikana. Myös vaihtoprosessista tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Pelkästään liikuntapalveluita käyttävän ei tarvitse vaihtaa korttiaan, vaan OuluCardin käyttöä voi edelleen jatkaa.

Liikuntaliput saa ladattua jatkossa kummalle tahansa kortille. Jos on joukkoliikennettä varten hankkinut Waltin, voi halutessaan siirtää liikuntalippunsa OuluCardilta Waltille ja luopua tällöin OuluCardin käytöstä. Siirto tehdään liikuntalaitoksessa tai Oulu10:ssa. OuluCard ja Waltti on oltava mukana.

Lisätietoja Waltista löytyy verkosta, esimerkiksi:

http://www.oulunjoukkoliikenne.fi/

http://waltti.fi/

Waltti layout

Oulun kaupungin palvelupisteissä OuluCardille voi ladata Oulun kaupungin lipputuotteita. Bussiliput hankitaan liikennöitsijöiden palvelupisteistä.

OuluCardiin liittyvä neuvonta ja korttien hankinta (mm. kuvalliset kortit):

Oulu10
Torikatu 10
puh. (08) 558 558 00

OuluCard-järjestelmän pääkäyttäjä

suunnittelija
Jussi Keskinarkaus
p. 044 7031717
etunimi.sukunimi@ouka.fi