In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

HIIRIHAUKKATALO

Käyntiosoite

Hiirihaukantie 4, 90250 Oulu

Yhteystiedot

Rehtori Timo Kettunen
044-703 9230
Timo.Kettunen(a)ouka.fi

 

Koulusihteeri Meri Toivonen
050-316 6679
Meri.Toivonen(a)ouka.fi

 

Apulaisjohtaja Lea Tuovinen
Oppilashuolto
050-591 7728
Lea.Tuovinen(a)ouka.fi

 

Apulaisjohtaja Kai Lotvonen
Hallinto
050-591 7934
Kai.Lotvonen(a)ouka.fi

 

Virastomestari Antti Pihkala
044-703 9856
Antti.Pihkala(a)ouka.fi

 

Opettajat
Löydät opettajien yhteystiedot Henkilökunta -sivulta

Verkkosivut

www.kaukovainio.fi
Google maps karttalinkki

Talossamme opiskelee kuluvana lukuvuonna 1-9 luokat ja kolme esiopetusryhmää. Lisäksi talossa järjestetään nuorisotoimen aamu- ja iltapäivätoimintaa, sekä pienten avointa toimintaa. 

Koodikoulua Kaukovainiolla

Hiirihaukkatalolla perehdyttiin keskiviikkoiltana 18.3. ohjelmointiin. Kahdeksannen luokan valinnaisen tietotekniikan ryhmät osallistuivat KoodiOulun järjestämään Koodikouluun. Katso kuvia.

Kaukovainion koulualueen elokuvakerho

Tervetuloa ELOKUVIIN lauantaina 14.3.2015! Lipun voi käydä hakemassa Kaukovainion kirjastosta ke 11.3 – pe 13.3.2015 välisenä aikana. Lisätietoa kerhosta ja elokuvista löytyy Kerhot-sivulta.
FACEBOOK: Elokuvakerho Kaukovainiolla 2015

Hiihtopäivä

Vietimme koko koulun yhteistä hiihtopäivää perjantaina 27.2. Hiirosen ulkoilualueella. Katso kuvia.

Kalevalajuhla

Vietimme perinteistä ja vähän uudenlaistakin Kalevalajuhlaa torstaina 26.2. Katso kuvia.

Hiihtolomaviikolla robottileiri!

Koodioulu, Taidemuseo ja Tietomaa järjestävät yhteistyössä koululaisten hiihtoloman viileimmät menot. Tuhti paketti ohjattua tekemistä koodauksen, tieteen ja tekemisen parissa! Lisätietoa hiihtoloman viileimmistä menoista.

Yhdeksäsluokkalaiset : Yhteishaku 24.2-17.3.​

Opetushallituksen tiedote

Lukuvuoden Symppikset

Valitsimme perinteisesti ystävänpäivän tämän lukuvuoden symppikset. Katso kuva.

Päiväleiritoimintaa talvilomalla 2.-6.-luokkien oppilaille

Kaukovainion koululla järjestetään päiväleiritoimintaa 2.-6.-luokkien oppilaille talviloman 2.-6.3. aikana. Leirille mahtuu mukaan 20 oppilasta. Leirille voi osallistua joko koko viikoksi tai osaksi viikkoa.

Leirin ohjelmassa on talvista menoa mäenlaskun ja hauskojen talviolympialaisten muodossa sekä muuta mukavaa tekemistä, kuten kädentaitoja, temppuratailua ja kokkailua. Leiripäivät alkavat kello 9 ja päättyvät kello 15. Valmistamme joka päivä lounaan. Leirille otetaan mukaan omat eväät iltapäiväksi. Leiri on maksuton.

Päiväleirille voi ilmoittautua 20.2. mennessä soittamalla koulumentori Heidi Hännikäiselle numeroon 050 383 4489 ja palauttamalla hänelle ilmoittautumislomakkeen, jonka oppilas saa soiton jälkeen mukaan kotiinsa.

Konservatorion konsertti

Konservatorion ammattiopiskelijat kävivät pitämässä Hiirihaukkatalossa kaksi keikkaa torstaina 5.2. Samalla he kertoivat konservatoriossa opiskelusta. Katso kuvia.

Tärkeää tietoa yhteishausta 9.luokkalaisille ja huoltajille

Tiedote huoltajille ja Liite huoltajille.

Kiristääkö nuttura, onko pipo tiukalla?

Tule mukaan 6.-8. luokan vanhemmille suunnattuun vanhempain vertaisryhmään. Ryhmässä keskustellaan ja jaetaan kokemuksia vanhempana olemisesta muun muassa seuraavien teemojen kautta: arvot ja arki, murrosikäinen ja hänen maailmansa sekä murrosikäisen kasvattajana. Lisätietoa ryhmästä.

Erikoisluokille haku 30. tammikuuta mennessä

Ohjeita liikuntaluokalle hakemiseen

Joulujuhla

Vietimme perinteistä joulujuhlaa tiistaina 16.12. Tupa oli jälleen täynnä ja tunnelma lämmin ja jouluinen. Katso kuvia.

Itsenäisyysjuhla

Hiirihaukkatalon itsenäisyysjuhlaa vietettiin perjantaina 5.12.
Katso kuvia
.

OULU MUST GO ON - Oulun erikoisluokkien gaalailta!
18.11.2014 | 18.00-19:30 | Madetojan sali

Klikkaamalla kuvaa näet mainoksen suurempana.


Päiväleiritoimintaa Kaukovainion koululla syyslomalla

Oulun Setlementtinuoret ry järjestää päiväleiritoimintaa Kaukovainion koululla 20.–24.10.2014 (ma-pe). Leiri on tarkoitettu 1.-6-luokkalaisille. Leirille voi osallistua joko koko viikoksi tai osaksi viikkoa. Leirin teemana on YK:n päivä sekä tutustuminen eri kulttuureihin. Tutustumme kulttuureihin muun muassa leikkien ja pelien, musiikin, tanssin, kädentaitojen ja ruoanlaiton merkeissä.

Leirille ilmoittaudutaan soittamalla koulumentori Heidi Nyrhiselle numeroon 050 383 4489 16.10. mennessä ja palauttamalla ilmoittautumislomakkeen hänelle. Ilmoittautumislomakkeen saa soiton jälkeen.

Leiri on suunnattu ensisijaisesti Kaukovainion koulun oppilaille ja on heille maksuton. Jokainen leiripäivä alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 15.00. Leiripäivään sisältyy lounas. Leirille otetaan mukaan omat eväät iltapäiväksi.

Lisätietoja leiristä:
Anna-Stiina Effe, lapsi- ja nuorisotyön koordinaattori
puh. 0400 832 344
anna-stiina.effe@oulunsetlementti.fi

Koko perheen syysretki Virpiniemeen

Koulumentorit,nuorisotoimi sekä MLL järjestävät syyslomalla 21.10. koko perheen syysretken Virpiniemeen seikkailullisissa merkeissä. Lähtekää koko perheellä mukaan! Ohjelmaan kuuluu seikkailurata, temppurata, frisbeegolfia, pelejä ja leikkejä sekä makkaranpaistoa. Retkelle on kuljetus koululta lähtevällä bussilla. Bussi lähtee koulun parkkipaikalta kello 9 ja paluumatka Virpiniemestä kello 14:30. Retki on perheille maksuton.

Sitovat ilmoittautumiset koulumentori Heidi Nyrhiselle perjantaihin 10.10. mennessä puhelimitse (050 383 4489) tai Wilman kautta. Ilmoita lähtijöiden nimet, iät ja erityisruokavaliot. Paikkoja on rajoitetusti.

Hiirihaukkatalolla keskiviikosta perjantaihin avointa nuorisopalveluiden kerhotoimintaa 1.-6.-luokkalaisille

Tässä on upea mahdollisuus hyödyntää palvelua, joka antaa lapselle aikuisten ohjaamaa ja tukemaa tekemistä iltapäivisin! Toimintaa järjestetään keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 14-16 Vapriikkisolussa Mediapajassa.

Tilassa on vapaan pelailun ja leikkimisen lisäksi mahdollisuus ohjattuun toimintaan. Keskiviikkoisin on tarjolla erilaisia kädentaitoja ja perjantaisin 3.-6.-luokkaisilla on mahdollisuun pelata sählyä Haipakassa.

Hiirihaukkatalon kerhot – löydä lapselle harrastus!

Tänä syksynä kiinnitämme huomiota erityisesti kerhotoimintaan osana koulumme hyvinvointiteemaa: "JOKAISELLE LAPSELLE YKSI HARRASTUS, JOKAISELLE LAPSELLE YKSI KAVERI". Toivomme, että kannustatte lapsia osallistumaan ja sitoutumaan kerhotoimintaan - nyt siihen on erinomainen mahdollisuus. Tutustu kerhotarjontaan!

Näytä vanhemmat uutiset.

 

Sivistys- ja kulttuuri-palveluiden tiedotteet

  • Kastelli, Norssi ja erikoislukiot hakutilaston kärjessä Oulussa