In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Kerhot Kerhot

 

Korvensuoran koulun kerhoprojektin kerhot lv. 2015-16:

 

TALVIKANKAAN YKSIKKÖ:

 

Jemina Jussila, musiikkikerho: Kerhossa keskitytään musiikin soittamiseen, tutustutaan eri soittimiin ja kokeillaan oman kappaleen rakentamista (sanoitus, rytmi, melodia).

 

Riikka Nikurautio, englannin kerho: Enkun kerhossa opetellaan englantia leikkien, lorujen, laulujen, pelien ja askartelujen merkeissä. Tarkoituksena on saada tokaluokkalaiset innostumaan englannin kielen oppimiseen. Kerhon tavoitteena on tutustuttaa oppilaat englannin kieleen ja toimia motivaationa tulevalle kielen opiskelulle. Kerhotuntien aihepiirit ovat lasten käsitemaailmasta, kuten koti ja perhe, luonto ja eläimet, kauppa ja ostoksilla käynti sekä harrastukset.

 

Molempien yksiköiden yhteinen kerho:

 

Jaana Vahtola, lapsijooga-kerho 1-3. luokille: Kerhossa tehdään tasapaino-, keskittymis- ja hengitysharjoituksia, mieltä rauhoittavia harjoituksia sekä jooga-asanoita luovasti ja leikinomaisesti. Tunnit etenevät liiketarinoina, joihin lapset samaistuvat mielikuvituksen ja matkimisen avulla. Lapsijooga on kokonaisvaltaista liikkumista, joka kehittää lihaskuntoa ja joustavuutta sekä motoriikkaa ja tasapainoa. Lapsijooga vaikuttaa positiivisesti mm. keskittymis- ja rentoutumiskykyyn, kehontuntemukseen, luovuuteen ja itseilmaisuun. Tärkeää on iloinen läsnäolo, toisten kunnioittaminen ja jokaisen oman tuntemuksen mukainen tekeminen.

 

KORVENSUORAN YKSIKKÖ:

 

Tomi Korpi, käsityökerho 3-6. luokille: Rakennetaan pieniä töitä, joiden suunnittelu ja tarve lähtevät oppilaasta.

 

Iiro Åman, liikuntakerho: Korvensuoran koulun liikuntakerhossa pelataan ja harjoitellaan monipuolisesti eri liikuntalajeja. Harjoittelemme taitoja sekä yksilö- että joukkuelajeissa osallistujien toiveiden mukaan. Tavoitteena on pitää hauskaa, saada hiki pintaan ja jonottaa mahdollisimman vähän!

 

Leena Taponen, joululeivonta 1-6. luokat: Leivotaan joulupipareita ym. joululeivonnaisia.

 

Ville Väisänen, englannin kerho 2.-luokkalaisille kevät 2016: Kerhon tavoitteena on harjoitella englannin kielen alkeita kielisuihkutus-periaatteella: leikkien, laulaen ja liikkuen, lisäksi pienimuotoisia englannin tehtäviä tehden.

 

Merja Ahonen: Musiikkikerho 4.-6.-luokkalaisille oppilaille. Lauletaan ja soitetaan yhdessä eri soittimilla.

 

Kolmannen sektorin kerhot:

 

Koodauskerho (Petteri Hämäläinen) 5x1,5 tuntia. Lisätietoja koodioulu.fi

 

Yllä mainittujen kerhojen lisäksi opetushenkilöstö, vanhemmat ja kolmannen sektorin toimijat voivat pitää kerhoa resurssien puitteissa. 2,5 vvt = n. 75 tuntia