In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Koulutulokkaiden vanhemmille

Tiedote koulutulokkaiden vanhemmille:

Hyvät vanhemmat!

Tulevien ekaluokkalaisten kouluun ilmoittautuminen on tammikuussa (18.-29.1.2016). Ilmoittautuminen tapahtuu Wilmassa, jota varten huoltajille on lähetetty tunnukset. Pöllönkankaan ja Kuivasjärven koulut kuuluvat samaan oppilaaksiottoalueeseen.

Pöllönkankaan koululla jatkuu perusparannus yläluokkien osalta. Tilanahtaudesta johtuen koululle voidaan ottaa vain kaksi luokallista koulutulokkaita. Tämän johdosta kaikki tulevat ykkösluokkalaiset, joilla ei ole sisaruksia Pöllönkankaalla tai eivät asu aivan Pöllönkankaan koulun vieressä, ohjataan Kuivasjärven kouluun. Kuivasjärven koulun perusparannus valmistuu lähiviikkoina ja tulevana syksynä siellä on väljät ja uudenaikaiset tilat ottaa vastaan enemmän alueemme koulutulokkaita.

Huoltajille on Wilmaan valmiiksi merkitty oppilaille lähikoulu. Mikäli voisitte lapsenne kohdalla vielä vaihtaa lähikoulun Pöllönkankaalta Kuivasjärvelle, merkitkää siitä tieto Wilmaan (hakemus muuhun kouluun). Tällä tavoin saisimme väljyyttä Pöllönkankaan suureen oppilasmäärään ja välttyisimme ylisuurilta ryhmiltä.

Järjestämme kouluun ilmoittautumisen jälkeen Pöllönkankaan ja Kuivasjärven koulujen yhteisen vanhempainillan tiistaina 16.2. klo 18 Kuivasjärven koululla. Tällöin voimme kertoa koulujen tilanteista ja vastata esiin nousseisiin kysymyksiin.

Terveisin,

Risto Saartoala, Pöllönkankaan koulu rehtori

Ulla Netsäinen, Kuivasjärven koulun rehtori

PS. Tulevien Kuivasjärven ekaluokkalaisten kouluun tutustumispäivä on tiistai 3.5. klo 8.15 – 10.00 Kuivasjärven koululla. Samanaikaisesti vanhemmille on info-tilaisuus koulun juhlasalissa.