In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Päiväkotimme Päiväkotimme

Kuukkelin päiväkoti on Oulun kaupungin päiväkoti, joka on rakennettu 2006 Kaakkurin Kiviharjuun.

Päiväkotimme yhteyteen, samalle pihamaalle, avattiin elokuussa 2012 lisärakennus, joka sai kutsumanimekseen Pikkutikka. Päiväkodissamme on 8 kokopäivähoidon lapsiryhmää.  Avoimessa päiväkodissa toimii kahden ja kolmen kerran ryhmät sekä perheryhmä.

Päiväkotimme varhaiskasvatuksen piirissä on noin 160 lasta ja avoimen päiväkodin lapsiryhmissä noin 50 lasta.

Eskareiden ruokasali

 

Kuukkelin päiväkodissa on kuuluisan modernistin, taiteilija Kari Cavenin taideteos nimeltään "Ihmeellinen luonto". Hän luo taiteensa kierrätysmateriaaleista. Ympäri rakennusta on erikokoisia teoksen osia, joihin on aseteltu muovisia ankkoja. Kuukkeli on yksikerroksinen rakennus, joka jakautuu kahteen siipiosaan. Sisätilat on sisustettu "retrohenkeen". Hallitsevat värit ovat punainen, sininen ja vihreä. Lapsiryhmien tilat ovat valoisat ja toimivat. Päiväkodissa on myös neljä pienryhmätilaa sekä erillinen verstas.

Salimme on ilomme

Kuukkeli on liikuntapainotteinen päiväkoti. Erityinen ilonaiheemme on suuri piha-alue, joka käsittää leikkipihan, tekonurmikentän, oman pienen liikenneradan, pituushyppypaikan, luontokasvatukseen hyvin sopivan metsäisen piha-alueen sekä oman valaistun kuntopolun/hiihtoladun.

Metsämökki


Päiväkotimme pihan kulmaukseen rakennettiin soma punainen lisärakennus - Pikkutikka.

Kuukkeli ja Pikkutikka yhdessä vastaavat osaltaan hyvin Kaakkurin suuralueen kasvaneisiin päivähoidon palvelutarpeisiin.

Olemme ylpeitä päiväkodistamme, toimintakulttuuristamme ja varhaiskasvatuksemme sisällöstä ja laadusta.