In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Kodin ja koulun yhteistyö Kodin ja koulun yhteistyö

Yhteydenpito

  • Sähköposti: opettajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)eduouka.fi
  • Puhelimet: ks. Henkilökunnan yhteystiedot
  • Wilma: tunnukset saa koulusihteeriltä
  • Reissuvihkot ja tiedotteet

Vanhempainillat

Koko koulun tai luokan vanhempainiltoja järjestetään 1-2 lukuvuodessa.

Opettajien ja vanhempien väliset keskustelut

Opettajan, vanhempien ja lasten väliset arviointikeskustelut järjestetään syksyllä ja keväällä.

Arviointikeskustelussa käydään yhdessä läpi koulutyötä; mitkä asiat sujuvat hyvin, mitä on vielä harjoiteltava, mitkä asiat ovat mukavia jne.

 

Vanhempaintoimikunta - vaikuttamisen foorumi

Metsokankaan vanhempaintoimikunta on toiminut vuodesta 2008 lähtien. Vanhempaintoimikunnan tehtävänä on edistää kodin ja koulun yhteistyötä, ja toimikunnalla on oikeus tehdä koulua ja sen toimintaa koskevia parannusehdotuksia. Toimikunta voi järjestää erilaisia tapahtumia, joissa koti ja koulu ovat hyvin esillä ja joiden avulla edistetään yhteisöllistä toimintaa Metsokankaan alueella.

Toimikuntaan kuuluu edustajajäsen ja varajäsen jokaisen luokan vanhemmista, rehtori (sihteeri) ja opettajajäsenet vuorotellen ajankohdan mukaan. Kokouksen esityslistoille voi ehdottaa asioita rehtorin kautta tai toimihenkilöiden kautta. Luokkajäsenten tärkeä tehtävä on tiedottaa muita vanhempia toimikunnan toiminnasta. Kokousten pöytäkirjat löytyvät tältä sivulta.

Vanhempaintoimikunnan toiminnan määrittävät käytännössä vanhemmat itse sellaiseksi, mihin vanhempien aika ja voimavarat riittävät. Kehitysehdotukset vanhempaintoimikunnan toiminnan ja tempausten suhteen ovat aina tervetulleita - sekä ideoille että ahkerille käsipareille on aina käyttöä!

Jokaisesta luokasta on valittu ainakin yksi edustaja toimikunnan jäseneksi. Vanhempaintoimikunta kokoontuu vähintään neljä kertaa vuodessa - tarpeen ja kiinnostuksen mukaan. Kokouksissa on mahdollisuus tavata säännöllisesti muita vanhempia ja koulun henkilökuntaa, käydä keskustelua koulua koskevista asioista sekä vaikuttaa asioihin.

Toimihenkilöt kaudelle 2016-2017

Puheenjohtaja Mikko Myllyniemi

Sihteeri Minna Pesonen

Varapuheenjohtaja Jarkko Kaippio

Rahastonhoitaja Johanna Wahlberg