Tekstin koko A- A+

"Palveluista syntyy yhä enemmän uutta liiketoimintaa, joka korvaa vanhat elinkeinoelämämme tukipilarit. Haluamme edistää palveluajattelun kehittymistä, uuden liiketoiminnan ja työpaikkojen syntymistä Pohjois-Suomessa."

"Northern Service Day on tarkoitettu kaikille yksityisen ja julkisen sektorin palvelujen ja uusien liiketoiminta- mahdollisuuksien kehittämisestä kiinnostuneille."

"Tavoitteena edistää palveluista ja palvelututkimuksesta kiinnostuneiden henkilöiden yhteistyötä."

"Klinikoiden vetäjinä toimii palveluajattelun ammattilaisia Pohjois-Suomesta"

Northern Service Day

NSD 2016 -  Diginatiivi palvelubisnes - kaikkien palvelubisnes

Jo kolmena vuonna suuren suosion saavuttanut Northern Service Day tapahtuma järjestetään jälleen Oulussa. Tervetuloa torstaina 11.2.2016 mukaan klo 12-16, paikkana hotelli Radisson Blu!
 
Tällä kertaa pääroolissa on digitaalisen murroksen mahdollisuudet liiketoiminnalle. Tule treenaamaan kanssamme toimintaympäristön perusasioita: miten digitaalisuus ei ole erillinen "diginatiivien" nuorten start-up-yrittäjien bisneksen saareke vaan kaikkien toimialojen todellisuutta, ja miten se uudistaa kunkin omaa bisneslogiikkaa. Alustava ohjelma
 
Iltapäivätapahtumaamme voit vielä ilmoittautua (linkki)! Huomaathan että sen jälkeen pääset helposti mukaan Polar Bear Pitchingin huippuhetkeen kun torinrannassa startupit menevät avantoon: http://polarbearpitching.com/
 
Tapahtuma on maksuton.
 

Northern Service Day 2016 tapahtuman video

 

Northern Service Day 2016 from Kuulu on Vimeo

 

Lisätietoja:

  • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

 

Business Oulu

 

Oulun seudun ammattikorkeakoulu

 

VTT

 

Oulun Yliopisto

 

Fluente

 

FixUi

 

Oulun kaupunki

 

6Aika

 

Tekes