In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Byströmin nuorten palvelut - vapaa-aika Byströmin nuorten palvelut - vapaa-aika

Vapaa-aika on tärkeää vastapainoa työlle ja opiskelulle, mutta myös työttömyyden aikana on tärkeää pitää kiinni vuorokausi- ja viikkorytmistä. Vapaa-aikana on hyvä levätä riittävästi ja tehdä itselleen mielekkäitä asioita.

Byströmin nuorten palveluista saat tietoa erilaisista vapaa-ajanvietto mahdollisuuksista. Voit käydä keskustelemassa, mikäli koet tarvitsevasi vinkkejä tai tukea mielekkään tekemisen löytämiseksi.

Nuorten tieto- ja neuvontakeskus Napin tietopalveluohjaajat
p. 044 703 8225

Sekä monipuolista tietoa vapaa-aikaan liittyvistä asioista löydät myös Nettinapista:

http://www.nettinappi.fi/tietoalue/vapaa-aika/

Nuortenkahvila Bysis

Byströmin nuortenkahvila Bysis on keskustan nuorisotalo, jonne 7-29–vuotiaat lapset ja nuoret tulevat viettämään vapaa-aikaansa.

Bysis on auki koulujen lukukausien aikana neljänä iltana viikossa tiistaista perjantaihin. Tarkemmat aukiololoajat ja yhteystiedot löydät Bysiksen omalta sivulta.

Peli- ja mediatila

PC-pelaamiseen ja mediaprojekteihin tarkoitettu tila, jossa järjestetään toimintaa nuorten omien toiveiden mukaisesti. Tila on nuorten vapaassa käytössä ja koneen voi ottaa omaan käyttöönsä tilan olleessa avoinna.

Peli- ja mediatila, p. 044703 8219

Action-liikunta

Oulun kaupungin liikuntapalvelut tarjoavat 13–19-vuotiaille monipuolista ja maksutonta Action-liikuntaa. Katso tästä linkistä liikuntalukujärjestys.

Jos liikkumisen aloittaminen arveluttaa, sinulla on terveydellisiä asioita joita tulisi huomioida tai et vain tiedä miten lähtisit liikkeelle, voit ottaa yhteyttä maksuttomaan nuorten liikuntaneuvontaan:

http://www.ouka.fi/oulu/liikunta-ja-ulkoilu/nuorten-liikuntaneuvonta

Oulun Action liikunnan löydät myös Facebookista.