In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Koulun yhteystiedot

  • Käyntiosoite work Saarelankankaantie 129, Oulu
  • Puhelin Rehtori cell 044 703 9250 cell koulusihteeri (ma, ke) 050 599 7383 Opettajat cell 08 557 1404, 050 316 6626
  • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Rehtorin terveiset

JOULUNALUSTERVEISET OULUJOEN KOULUSTA

Oulujoen koulun hyvinvointiviikko 46 onnistui mainiosti. Oppilaiden, yhteistyökumppaneidemme ja koulun henkilökunnan yhteistyö toimi moitteettomasti. Oppilaat ovat työstäneet hyvinvointiviikolla keräämäänsä tietoa ja kokemuksiaan eri tavoin oppimispäiväkirjojen ja oppimistehtävien muodossa vielä hyvinvointiviikon jälkeenkin. Näin kokonaisuudesta syntyy monialainen oppimiskokonaisuus, jossa hyvinvointia on käsitelty yli oppiainerajojen eri näkökulmista. Palaute oppilailta, kodeista ja yhteistyökumppaneiltamme on ollut myös rohkaisevaa. Palautteen saaminen on tärkeää sen kannalta, että osaamme ottaa jatkossa huomioon niitä asioita, joita voimme toteuttaa entistä laadukkaammin seuraavissa suuremmissa oppikokonaisuuksissamme.

Kouluissa on alkamassa väliarvioinnin aika. 1.-5.-luokkalaisten väliarviointi tapahtuu arviointikeskustelun muodossa. Vain koulumme 6.-luokkalaiset saavat perinteisen välitodistuksen. Toivon, että käytätte hiukan aikaa lapsenne kanssa valmistautuaksenne hyvin arviointikeskusteluun. Keskustelu antaa hyvän pohjan, jotta lapsenne koulunkäynnille voidaan asettaa yksilöllisiä tavoitteita juuri hänen parhaakseen. Opettajat pystyvät kertomaan koulun näkemyksen lapsen tämänhetkisistä taidoista. Hyvällä yhteistyöllä pystymme saamaan lapsen kehittymisen kannalta parhaan tuloksen.

Syksyn pimeys on taittumassa valoon päin ensilumen myötä. Koulua on jäljellä muutamia viikkoja ennen joululomaa. Ne sisältävät ehkäpä vielä luokkien somistamista jouluiseksi valoin ja koristein, luokkien pikkujouluja, joulujuhlaharjoituksia joidenkin oppilaiden osalta ja mahdollisesti vielä rankkaa koulutyötäkin esim. kokeiden muodossa. Kun koululaiset jaksavat vielä hetken rutistaa, on edessä ansaittu ja pitkä joululoma. Lomalla on aika unohtaa syksyn kiireet. Toivottavasti silloin on kaikilla aikaa kavereille, levolle, harrasteille ja ajanvietolle perheen ja läheisten kanssa.

Rauhaisaa joulunodotusta kaikkiin koteihin!

Terveisin Pasi Moilanen, rehtori Oulujoen koulu