Tekstin koko A- A+

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Ruokaraatitoiminta käynnistyy vuonna 2015

Oulun Serviisi on järjestämässä ensi vuoden alusta alkaen eri asiakasryhmille suunnattuja ruokaraateja. Hallintokunnat ovat valinneet ruokaraateihin aktiiviset ja innokkaat jäsenet omista organisaatioistaan. Ruokaraatien tarkoituksena on ottaa asiakas mukaan ruokalistan kehittämistyöhön sekä lisätä kumppanuutta Serviisin ja asiakkaan välille. Tavoitteena ruokaraadeissa on, että asiakkaan ajatuksia ja toiveita voidaan huomioida entistä enemmän Serviisin ruokalistasuunnittelussa.


Ruokaraatitoiminnan lisäksi joissain kouluissa toimii ruokalatoimikuntia, joiden kautta saadaan palautteita ja kehittämisideoita ruokalistasuunnitteluun. Palautteiden ja kehittämisideoiden avulla kehitetään uutta reseptiikkaa. Reseptejä testataan eri keittiöillämme ja tuotteita maistetaan asiakkaillamme.