Tekstin koko A- A+

Henkilöstöravintolat Henkilöstöravintolat

Ravintola Susiteetti, kaupungintalon pohjakerros, käynti Torikadun puolelta, lounas arkisin kello 10.30-13.00.
 
Ruokala Radanvarsi, Poratie 8, lounas arkisin kello 11-12.30.

Salaattipöytä, jälkiruokavalikoima ja erikoislounas ovat tarjolla vain ravintola Susiteetissa.

Ainesosaluettelo ja erityisruokavaliotiedot ovat nähtävillä tarjoilupaikoissamme. Lisätietoa aterioiden sisällöistä ja niiden mahdollisista allergeeneista saa henkilökunnaltamme.

< Takaisin

Radanvarsi viikko 21

Ma 23.5.
Nakkikeitto G,M
Kasvissosekeitto (ohje kouluruokakilpailusta)
Vihersalaatti, tuorekurkku, juustoviipale
Kahvi ja kääretorttu

Ti 24.5.
Vanhanajan lohilaatikko G
Linssi-kasviskiusaus G,VL
Riistakeitto G,M
Vihersalaatti, punajuuri
Lämminkasvislisäke

Ke 25.5.
Stroganoff M
Papustroganoff M
Vehnänjyvä, peruna
Appesiini-porkkanasosekeitto G,VL
- siemeniä
Vihersalaatti, marinoidut kasvikset

To 26.5.
Rössypotut M
Pinaattikeitto
- kananmuna
Vihersalaatti, kaali-puolukkasalaatti

Pe 27.5.
Broileri Cordon bleu L,K
Paneroidut quornfilee
Mangorajakastike
Peruna, neljänviljanjyvä
Kirkas kalakeitto G,M
Vihersalaatti, mustaherukkahillo
 


Ateriaan sisältyy salaatti/tuorepala, leipä, ravintorasva ja ruokajuoma. Kotiinkuljetettavaan ateriaan ei sisälly leipää, ravintorasvaa eikä ruokajuomaa.

Ateriakokonaisuudet voivat olla tarjolla eri viikonpäivinä.

Tarjoamamme perunat ja leipä ovat aina lähiruokaa!

Oulun Serviisi on mukana ammattikeittiöille suunnatussa Portaat luomuun -ohjelmassa. Koulut ovat ohjelmassa portaalla 1 ja henkilöstöravintolat, päiväkodit, hoivakodit ja terveysasemat ovat portaalla 2.

Luomua ravintola logo