Tekstin koko A- A+

Henkilöstöravintolat Henkilöstöravintolat

Ravintola Susiteetti, kaupungintalon pohjakerros, käynti Torikadun puolelta, lounas arkisin kello 10.30-13.00.
 
Ruokala Radanvarsi, Poratie 8, lounas arkisin kello 11-12.30.

Salaattipöytä, jälkiruokavalikoima ja erikoislounas ovat tarjolla vain ravintola Susiteetissa.

Ainesosaluettelo ja erityisruokavaliotiedot ovat nähtävillä tarjoilupaikoissamme. Lisätietoa aterioiden sisällöistä ja niiden mahdollisista allergeeneista saa henkilökunnaltamme.

< Takaisin

Susiteetti viikko 21

Ma 23.5.
Nakkikeitto G,M
Kasvissosekeitto (ohje kouluruokakilpailusta)
Salaattivalikoima (tonnikala), Lämmin kasvislisäke
Kahvi ja kääretorttu

Ti 24.5.
Vanhanajan lohilaatikko G
Linssi-kasviskiusaus G,VL
Riistakeitto G,M
Salaattivalikoima (papusekoitus ja kananmuna), Lämmin kasvislisäke

Ke 25.5.
Stroganoff M
Papustroganoff M
Vehnänjyvä, perunat
Appesiini-porkkanasosekeitto G,VL ja siemenet
Salaattivalikoima (nyhtökalkkuna), Lämmin kasvislisäke

To 26.5.
Rössypotut M
Pinaattikeitto ja kananmuna
Salaattivalikoima (marinoidut pyörykät), Lämmin kasvislisäke

Pe 27.5. Broileria Cordon bleu L,K
Paneroitu quornfilee
Mangorajakastike
Perunat, neljänviljanjyvä
Kirkas kalakeitto G,M
Salaattivalikoima (paahtopaisti), Lämmin kasvislisäke
Jälkiruokapöytä 2€


Ateriaan sisältyy salaatti/tuorepala, leipä, ravintorasva ja ruokajuoma. Kotiinkuljetettavaan ateriaan ei sisälly leipää, ravintorasvaa eikä ruokajuomaa.

Ateriakokonaisuudet voivat olla tarjolla eri viikonpäivinä.

Tarjoamamme perunat ja leipä ovat aina lähiruokaa!

Oulun Serviisi on mukana ammattikeittiöille suunnatussa Portaat luomuun -ohjelmassa. Koulut ovat ohjelmassa portaalla 1 ja henkilöstöravintolat, päiväkodit, hoivakodit ja terveysasemat ovat portaalla 2.