Tekstin koko A- A+

Toiminta Toiminta

Toimintamme

Oulun Serviisi on kaupungin liikelaitos, jonka toiminta-ajatuksena on tuottaa Oulun seudulla laadukkaita ja kilpailukykyisiä ateria- ja puhtauspalveluja asiakkaidemme haluamina palvelukokonaisuuksina.

Pyrimme kilpailukykyiseksi organisaatioksi yhteisin pelisäännöin ja Oulun kaupungin arvoja — rohkeutta, reiluutta ja vastuullisuutta — kunnioittaen. Haluamme toimia moniosaavana ja oppivana organisaationa.

Tuotamme puhtautta ja hyvää ruokaa kuntalaisille, yli 200 toimipaikassa eri puolilla Oulua. Päivittäin valmistamme yli 40 000 ateriaa ja huolehdimme lähes 500 000 neliömetrin puhtaudesta. Tuotannon suuret volyymit varmistavat edulliset ostosopimukset ja mahdollisuudet nykyaikaisten teknologioiden käyttöön.

Oulun Serviisi tuottaa valtaosan palveluistaan kaupungin sisäisille asiakkaille. Suurimmat tilaaja-asiakkaat ovat Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut sekä sivistys- ja kulttuuripalvelut. Käyttäjäasiakkaita ovat julkisten ruokapalveluiden ja kaupungin tilojen käyttäjät, toisin sanoen lähes kaikki Oulun asukkaat.

Asiakkaidemme mielipiteet ovat meille tärkeitä. Kerro meille mielipiteesi palautelomakkeella.

 

Organisaatiomme

Oulun Serviisissä työskentelee noin 660 ruoan ja puhtauden ammattilaista. Liikelaitoksen johtajana toimii Riitta Lappalainen.

Ateria- ja puhtauspalveluiden tuotannosta vastaa tuotantopäällikkö. Tuotantopäällikön alaisuudessa oleva toiminta on organisoitu 13 ateria- ja puhtauspalvelutiimiin, joita vetävät palveluesimiehet.

Tiimit huolehtivat vastuukohteissaan niin puhtaudesta kuin aterioista. Kiinteässä yhteydessä tiimien kanssa työskentelevät ateria- ja puhtauspalveluiden suunnittelijat ja siivoustyönohjaajat.

Asiakkuuksista ja kehittämisestä vastaa kehittämispäällikkö, taloudesta ja hallinnosta talous- ja hallintopäällikkö.

Oulun Serviisin hallinnossa työskentelee taloudesta, henkilöstöasioista, hankinnoista, tuotekehityksestä, laskutuksesta ja viestinnästä vastaava tukitiimi.