In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Oppimisen tuki Oppimisen tuki

 

Terveydenhoitaja Sanni Pietilä on tavoitettavissa hyvinvointitilassa (2.kerros) maanantaisin.Päivystysaika ilman ajanvarausta on klo 8.00-8.30. Terveydenhoitajaan voi olla yhteydessä Wilma-viestillä tai puhelimella p. 050 3886960.

Lääkärin ja muiden erityistyöntekijöiden vastaanotto on terveysasemalla. Ajan voi varata itse soittamalla terveysaseman ajanvaraukseen p. 08 5587340 tai terveydenhoitajan kautta.

 

Psykologi ja kuraattori

 

Lukiokuraattori Riitta Rönkä, p. 044 7039674. Tavoitat minut parhaiten puhelinajoillani tiistaisin klo 11.00 - 12.00 ja torstaisin klo 12.00 - 13.00. Muina aikoina jätä viesti vastaajaani niin otan sinuun yhteyttä. Muistathan mainita yhteydenotossasi nimesi, numerosi ja lukiosi. 

Lukiopsykologi Sari Raninen, p. 044 7039667.Tavoitat minut parhaiten puhelinajoillani maanantaisin klo 11.00 - 12.00 ja keskiviikkoisin klo 12.00 - 13.00. Muina aikoina jätä viesti vastaajaani niin otan sinuun yhteyttä. Muistathan mainita yhteydenotossasi nimesi, numerosi ja lukiosi.

Lukiokuraattorin ja – psykologin päätyöpiste sijaitsee Kastellissa, Kastellin monitoimitalossa, os. Sairaalanrinne 5, 2.krs. Tapaamiset voidaan järjestää myös Oulunsalon lukion hyvinvointitilassa.

 

 

Lukioiden psyykkari Taina Härmä tekee yhteisöllistä ja yksilöllistä opiskelijahuoltotyötä. Hänelle voi varata henkilökohtaisen ajan  p. 050 5628583. Taina pitää myös walk in –aikoja (tavattavissa ilman ajanvarausta) myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina. Taina järjestää koulullamme myös muuta hyvinvointia edistävää toimintaa esimerkiksi rentoutustuokioita ja hyvinvointipysäkkejä.

 

Lukiopsykologi ja -kuraattorityön työn keskeinen tavoite on edistää opiskelijoiden opiskelua, kehitystä sekä hyvinvointia ensisijaisesti koko oppilaitosyhteisössä toteutettavana työnä. Lukiopsykologi ja – kuraattori osallistuvat oppilaitosten opiskeluhuollollisen työn suunnitteluun, kehittämiseen ja toteuttamiseen mm. oppilaitoksen moniammatillisissa opiskelijahuolto-ryhmissä. Lisäksi lukiopsykologi ja –kuraattori voivat toteuttaa oppilaitoksessa ryhmämuotoista toimintaa, osallistua oppilaitoksen tapahtumiin ja hyvinvointipäiviin jne.

Lukiokuraattori ja -psykologi tapaavat opiskelijoita sekä tekevät yhteistyötä opiskelijan vanhempien, oppilaitoksen henkilökunnan, muun sosiaalisen verkoston sekä eri viranomaistahojen kanssa opiskelijan tarvitseman tuen turvaamiseksi. 

Lukiokuraattoriin voit olla yhteydessä mm. opiskeluun, kaverisuhteisiin, perhesuhteisiin ja opiskelijan elämässä tapahtuviin muutoksiin liittyvissä asioissa. Lisäksi lukiokuraattorilta voi saada ohjausta taloudellisissa asioissa.

Lukiopsykologiin voit olla yhteydessä mm. oppimiseen ja opiskeluun, elämäntilanteen muutoksiin, ihmissuhteisiin tai jaksamiseen ja mielialaan liittyvissä asioissa.