In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

LuovaKAAOS–inspiraatiopajat loka-marraskuussa

"Haluaisin tehdä..." - mikset siis tekisi! Just nyt!

LuovaKAAOS-inspiraatiopajoissa syksyllä 2016: rap-musiikki, pelisuunnittelu, käsityöläisyys, irkkufutis ja parkour. Pajat ovat 15-29-vuotiaille, ja ne ovat maksuttomia.

Here's the deal: homma vaatii vain ilmoittautumisen. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti: kussakin pajassa on rajattu määrä paikkoja. Mielekästä tekemistä, merkityksellisiä keskusteluja. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: www.kaaosta.fi/luovakaaos.

Työpaja I: Rap-riimit & biittitreenit

Ti 18.10.2016 klo 16-20 & ti 25.10.2016 klo 16-20
Tukikohdalla (Sorvarintie 5, Välivainio)

Näistä pajoista inspiraatiota omien riimien luomiseen! Pajakerroilla keskitytään rap-lyriikan kirjoittamiseen ja biittien tekoon sekä tutustutaan hieman studiotyöskentelyyn ja biisien äänitykseen. Mentoroimassa oululaiset mc:t Stepa ja GFB.

Vetäjä: Stepa & GFB, www.facebook.com/Stepapalupa

Workshop III: Afternoon Tea & Games (for Aspiring Game Developers)

Wed 2 Nov 2016 2-5 p.m. at Oulu Game LAB (Rantakatu 3)

Interested in gaming? Well, this is the place to be. The Afternoon Tea & Games is served with game presentations, try-outs and biscuits. Bring your own ideas and get them mentored by the Game LAB students - or just come as you are and hang out with other aspiring game developers. Includes also a tour into activities of the International Game Developers Association Finland, as well as how things work at Oulu Game LAB. As an extra bonus, some presentations on DevLAB and EduLAB. Welcome!

Host: Oulu Game LAB, www.oulugamelab.net

Työpaja IV: Urbaanin käsityöläisyyden ABC

Ke 9.11.2016 klo 13-16 galleria koomalla (Tarkka-ampujankatu 14, Heinäpää)

Keskustelua ja käsillätekemistä – tämä ei ole mikään perinteinen neulontakerho (vaikka sitäkin koomamies taitaa). Tule tekemään oma t-paitasi ja samalla jutustelemaan aiheista käsityöläisyys, vaatesuunnittelu, taide, itsetekeminen ja yrittäjyys – sana on vapaa. Galleria koomalla voi tutustua myös kuukauden näyttelyyn, ehkäpä keitämme myös kupposen kahvia.

Vetäjä: Antti Putkonen, www.facebook.com/galleriakooma

Työpaja V: Irkkufutiksen ABC

Pe 11.11.2016 klo 17.15-18.30 Oulun urheilutalolla (Rantakatu 15)

Onko se jalkapalloa? Koripalloa? Vai peräti rugbya? Ei, se on irlantilaista jalkapalloa, (Gaelic Football) – yli 800 vuotta vanhaa Irlannin kansallispeliä, jossa tutumpien lajien säännöt ovat iloisesti sekaisin. Monipuolinen ja eritoten hauska laji sopii kaikille sukupuoleen, ikään ja taitotasoon katsomatta.

Oulussa lajia on pelattu vuodesta 2013 asti, ja pajan vetääkin virallinen harrastajaseura Oulu Irish Elks ry. Pajakerralla tutustutaan irkkufutiksen perusteisiin ja tekniikkaan, joten urheilun mahdollistava sisäpelivarustus päälle ja uusia naamoja tapaamaan!

Vetäjä: Oulu Irish Elks GAA ry,  www.facebook.com/oulugaels

Työpaja VI: Parkouria vasta-alkajille

Pe 25.11.2016 klo 16-19 Oulun parkour seuran tiloissa (Kaakkurinkulma 4, Kaakkuri)

Mielesi halajavi hyppimään ja kiipeilemään, muttei koskaan ole tullut kokeiltua? Nyt pääset tutustumaan erilaiseen kaupunkitilassa liikkumiseen parkourin parissa. Ensikertalaisena et tarvitse aiempaa kokemusta tai omia varusteita, tervetuloa muiden mukaan newbie-hengessä! Samalla pääset tutustumaan Oulun parkour seuran uusiin harrastustiloihin Kaakkurissa.

Vetäjä: Oulun parkour seura ry, www.oulunparkourseura.fi

KAnsalaisAktiivisuus ja OSallisuus – miksi, miten ja mitä? Kuntalaislähtöinen kaupunkikehittäminen - hankkeen tavoitteena on 15–29-vuotiaiden sosiaalisen osallisuuden ja yhteiskuntavalmiuksien lisääminen. Kehitämme sosiaalisen innovoinnin mahdollisuuksia, kunnan palvelutuotannon asiakaslähtöisyyttä sekä kestävää kumppanuutta kaupunkiorganisaation ja 3. sektorin toimijoiden välille.

Hanke järjestää sosiaalisen osallisuuden teemoihin keskittyviä keskusteluklubeja, kursseja ja työpajoja. 

Liity matkaamme Facebook- sivuillamme, Twitterissä, Instagramissa sekä osoitteessa www.kaaosta.fi.

 


Kokousasiakirjat Kokousasiakirjat