In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Osallistu nopeasti kaupungin kehittämiseen: walk-in-kaupunkilaispajat 30.8.-1.9.2016

Mitä kivaa olet tehnyt tai kokenut Oulun kaupungissa? Mitä muuta haluaisit Oulussa olevan? Oulun kaupungin Kuntalaislähtöinen kaupunkikehittäminen –projekti kehittää uusia, vaivattoman osallistumisen menetelmiä, joiden avulla kerätään nopeasti tietoa ja palautetta kuntalaisilta.

Ensimmäinen oululaisten kokemuksia, ideoita ja parannusehdotuksia kokoava walk-in-kaupunkilaispaja järjestetään Oulun pääkirjaston (Kaarlenväylä 3) kokeilupisteessä tiistaista torstaihin 30.8.-1.9.2016. Paja on avoinna kirjaston aukioloaikoina klo 9-20. Kaupunkilaispajaan voi osallistua vaikka ohikulkumatkalla kirjaston ylempiin kerroksiin: aulassa sijaitsevassa pajapisteessä osallistumiseen menee vartti. Tule ja kerro kokemuksestasi, jaa ajatuksesi muiden kaupunkilaisten kanssa.

Kaupunkilaispajoja järjestetään lisää syksyn aikana: seuraava paja on auki Paikka haltuun! –rekrytointitapahtumassa keskiviikkona 7.9.2016 Kulttuuritalo Valveella.

Lisätiedot:

Projektipäällikkö Jaakko Jokipii p. 044 703 8307, jaakko.jokipii@ouka.fi

Kuntalaislähtöinen kaupunkikehittäminen –hankkeen tavoitteena on 15-29-vuotiaiden nuorten osallisuuden ja yhteiskuntavalmiuksien kehittäminen. Sen saavuttamiseksi hanke järjestää sosiaalisen innovoinnin teemoihin keskittyviä keskusteluklubeja, tapahtumia, kursseja ja työpajoja. Liity matkaamme Facebook-sivuillamme, TwitterissäInstagramissa sekä osoitteessa www.kaaosta.fi.


Kokousasiakirjat Kokousasiakirjat