Tekstin koko A- A+

Oulu-Koillismaan pelastuslaitos

Tervetuloa sivuillemme

Oulu-Koillismaan pelastuslaitos on yksi Suomen 22 pelastuslaitoksesta. Tuotamme alueellamme lakisääteiset onnettomuuksien ehkäisyn, pelastustoiminnan ja ensihoidon palvelut. 

Palvelutuotannosta vastaa noin 375 päätoimista ja noin 380 sivutoimista työntekijää. Nopean avunsaannin turvaa onnettomuusuhkien ja palvelukysynnän tarpeiden mukaisesti sijoitetut 21 paloasemaa.

Turvallisuutta yhteistyössä yritysten, laitosten, yhteisöjen ja Sinun kanssa. Inhimillisesti, ammatillisesti ja luotettavasti.

 

 

Huolellisuutta kulotukseen ja risujen polttoon

Kesän pihatyöt houkuttelevat puutarhajätteiden polttamiseen ja kulottamiseen. Tulen käyttäminen pihatöiden apuna on yleistä, mutta ei missään tapauksessa riskitöntä. Poltosta aiheutuu vuosittain lukuisia maastopaloja pelastuslaitoksen sammutettavaksi.

Ennen tikun raapaisua on hyvä muistaa avotulen tekoa rajoittavat säädökset ja määräykset. On tärkeää ymmärtää myös se, että varomaton avotulen käsittely on rangaistavaa. Tulen käsittelyssä on oltava huolellinen ja palon leviämiseen on varauduttava. Polton turvallisuusjärjestelyiden on oltava riittävät avotulen käyttämiseen nähden. Lue lisää.

Päivitetty 14.6.2016

Tiedotteet ja ajankohtaista Tiedotteet ja ajankohtaista

Yleinen hätänumero 112

Oulu-Koillismaan pelastuslaitos

Käyntiosoite (hallinto):
Kiviharjunlenkki 1 E, Oulu

Puh. (08) 558 410 (vaihde)
Faksi (08) 557 2580

Sähköpostiosoitteet muotoa: etunimi.sukunimi@ouka.fi

Virallinen posti:

Oulun kaupungin kirjaamo
PL27
90015 Oulun kaupunki

kirjaamo(at)ouka.fi


Tarkemmat yhteystiedot