In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Jonotilanne Jonotilanne

Toimeentulotukihakemukset käsitellään lakisääteisessä ajassa. Päätös kuluvalle kuukaudelle tehdään seitsemän työpäivän kuluessa hakemuksen saapumispäivää seuraavasta työpäivästä lukien, mikäli hakemus ei ole puutteellinen.

Päätös hakemusajankohtaa seuraavaa kuukautta koskevaan hakemukseen tehdään ja pannaan täytäntöön viimeistään kyseisen kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä, jos hakemuksen saapumisesta on tuolloin kulunut enemmän kuin seitsemän arkipäivää.

Kirjallinen hakemus käsitellään saapumispäiväjärjestyksen mukaan, mikäli hakemus ei ole puutteellinen. Pyydämme toimeentulotuen hakijaa lukemaan huolella päätöksen kokonaisuudessaan.   Seuraavan kuukauden hakemukseen tulee toimittaa edellisessä päätöksessä yksilöidysti pyydetyt liitteet samanaikaisesti hakemuksen kanssa. Myönteisen päätöksen voimassaoloajalle erääntyneet toimeentulotukeen oikeuttavat laskut/niihin liittyvät maksutositteet voi toimittaa etuusyksikköön päätöksessä mainitun ohjeistuksen mukaisesti.

Kiireellisen tuen tarpeessa oleva asiakas voi ottaa yhteyttä oman alueensa sosiaalityöntekijään tai jättää kirjallisen hakemuksen. Kiireellisen käsittelyn edellytyksenä on ennalta arvaamaton, akuutti tilanne, johon hakija ei ole voinut varautua. Esimerkiksi liian myöhään jätetty hakemus ei täytä kiireellisen käsittelyn kriteeriä. Kiireellisissä tilanteissa päätös tehdään viimeistään seuraavana arkipäivänä hakemuksen saapumisesta.

Tänään 8.12.2016 käsittelemme 25.11.2016-28.11.2016 saapuneita hakemuksia.

Käsittelyajat eivät koske niitä hakemuksia, joihin on pyydetty lisäselvityksiä. Jonotilanne päivitetään kerran päivässä.

Sosiaalipalveluiden asiakaspalvelu

  • Käyntiosoite work Kajaanintie 46 A, 4. krs, Oulu
  • Postiosoite postal PL 33, 90015 Oulun kaupunki Oulu
  • Puhelin Päätösten käsittelyajat cell 050 575 0457 arkisin klo 10–14
  • Haukiputaan, Kiimingin, Oulunsalon Ylikiimingin ja Yli-Iin toimipaikat

    Etuusyksikön päätöksentekijöiden puhelintunti
    tiistaisin ja torstaisin klo 9–10. Puhelinnumero löytyy toimeentulotukipäätöksestä.
Tiedot esitetään hCard-muodossa.