In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Osasto A3 Osasto A3

Osasto A3:lla on 30 potilaspaikkaa, ja henkilöstöllä on erityisosaamista potilaiden akuutin vaiheen tutkimukseen ja hoitoon. Osastolla hoidetaan myös muita potilasryhmiä.

Potilaan hoitoon osallistuvat lääkärit, sairaanhoitajat, lähi- ja perushoitajat, fysioterapeutti, osastosihteeri, aulaemäntä, palveluesimies sekä muu tarvittava moniammatillinen tiimi.

Potilaita ohjataan ja autetaan osallistumaan päivittäisiin toimiin terveydentilan ja toimintakyvyn mukaan. Osasto on jaettu toiminnallisesti kahteen tiimiin. Tiimien hoitajat toimivat näiden potilaiden vastuuhoitajina. Näin pyrimme turvaamaan yksilöllisen hoidon.

Kaikkia hoitoon osallistuvia sitoo vaitiolovelvollisuus. Tietoja voidaan kuitenkin antaa potilaan nimeämälle yhdyshenkilöille. Omaisten kannattaa varmistaa, että heidän yhteystiedot ovat ajan tasalla potilaan asiakirjoissa.

Osaston toiminnasta vastaa palveluesimies ja potilaan lääketieteellisestä hoidosta hoitava lääkäri. Toivomme hyvää yhteistyötä potilaiden, omaisten ja kaikkien hoitoon osallistuvien kesken. Vierailuaika osastolla on klo 13–19.
 

Puhelin
08 558 45661
050 316 6541

Fax
08 558 45766

Neuvonta
08 5584 5600