In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Osasto B2 Osasto B2

Osasto B2:lla on 42 potilaspaikkaa, ja henkilöstöllä on erityisosaamista ortopedisten ja neurologisten potilaiden hoitoon sekä useita terapioita tarvitsevien potilaiden vaativaan kuntoutukseen. Osastolla hoidetaan myös muita potilasryhmiä.

Potilaan hoitoon osallistuvat lääkärit, sairaanhoitajat, lähi- ja perushoitajat, toiminta- ja fysioterapeutit, osastosihteerit sekä muu tarvittava moniammatillinen tiimi. Osasto on jaettu huoneittain kahteen tiimiin. Tiimien hoitajat toimivat näiden potilaiden omahoitajina. Näin pyrimme turvaamaan yksilöllisen hoidon. Potilaita ohjataan ja autetaan osallistumaan päivittäisiin toimiin terveydentilan ja toimintakyvyn mukaan.

Kaikkia hoitoon osallistuvia sitoo salassapitovelvollisuus. Tietoja voidaan kuitenkin antaa potilaan nimeämille yhdyshenkilöille. Omaisten kannattaa varmistaa, että omat yhteystiedot ovat ajan tasalla potilaan asiakirjoissa.

Osaston toiminnasta vastaa palveluesimies ja potilaan lääketieteellisestä hoidosta hoitava lääkäri. Heille voi antaa palautetta toiminnasta.
Toivomme hyvää yhteistyötä potilaiden, omaisten ja kaikkien hoitoon osallistuvien kesken. Vierailuaika on klo 13–19.
 

Puhelin
08 558 45644
050 316 6542

Fax
08 558 45651

Neuvonta
08 5584 5600