In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Osasto B3 Osasto B3

Osasto B3:lla on 44 potilaspaikkaa. Henkilöstö on erikoistunut ikääntyneiden potilaiden sairauksien tutkimuksiin, hoitoon ja tilan arviointiin. Osastolla suoritetaan myös vaativien tutkimusten valmisteluja. Henkilöstöllä on erityisosaamista lisäksi alipainehaava- ja dialyysipotilaiden hoidosta. Osastolla hoidetaan myös muita potilasryhmiä.

Potilaan hoitoon osallistuvat lääkärit, sairaanhoitajat, lähi- ja perushoitajat, fysioterapeutit sekä muu tarvittava moniammatillinen tiimi. Potilaita ohjataan ja autetaan osallistumaan päivittäisiin toimiin terveydentilan ja toimintakyvyn mukaan.

Osasto on jaettu huoneittain kahteen tiimiin. Tiimien hoitajat toimivat näiden potilaiden omahoitajina. Näin pyrimme turvaamaan yksilöllisen hoidon.
Kaikkia hoitoon osallistuvia sitoo salassapitovelvollisuus. Tietoja voidaan kuitenkin antaa potilaan nimeämille yhdyshenkilöille. Omaisten kannattaa varmistaa, että omat yhteystiedot ovat ajan tasalla potilaan asiakirjoissa.

Osaston toiminnasta vastaa palveluesimies ja potilaan lääketieteellisestä hoidosta hoitava lääkäri. Heille voi antaa palautetta toiminnasta. Toivomme hyvää yhteistyötä potilaiden, omaisten ja kaikkien hoitoon osallistuvien kesken. Vierailuaika on klo 13–19.
 

Puhelin
08 558 45640
050 316 6543

Fax
08 558 45642

Neuvonta
08 5584 5600