In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Osasto G4 Osasto G4

G4 on 16-paikkainen geriatrinen arviointi- ja tutkimusyksikkö, jonka toiminta on ympärivuorokautista. Tavoitteena on vahvistaa ikäihmisten kotona selviytymisen edellytyksiä kokonaisvaltaisen arvioinnin keinoin. Moniammatillinen tiimi arvioi potilaan somaattisen, psyykkisen ja sosiaalisen tilan sekä kartoittaa toimintakyvyn. Tiimiin kuuluvat geriatri, osastonlääkäri, palveluesimies, sairaanhoitajat, lähihoitajat, toimintaterapeutti, fysioterapeutti ja osastonsihteeri. Arviointijaksolle tuleminen edellyttää lääkärin lähetteen.

Potilaita ohjataan mahdollisimman itsenäiseen selviytymiseen ja suoriutumiseen päivittäisissä toiminnoissa. Kaikkia hoitoon osallistuvia sitoo salassapitovelvollisuus. Tietoja voidaan kuitenkin antaa potilaan nimeämille yhdyshenkilöille. Omaisten kannattaa varmistaa, että omat yhteystiedot ovat ajan tasalla potilaan asiakirjoissa.

Yksikön toiminnasta vastaa palveluesimies ja potilaan lääketieteellisestä hoidosta hoitava lääkäri. Heille voi antaa palautetta toiminnasta. Toivomme hyvää yhteistyötä potilaiden, omaisten ja kaikkien hoitoon osallistuvien kesken. Vierailuaika on klo 13-19.
 

Osasto sijaitsee entisen Oulun seudun kuntoutussairaalan tiloissa osoitteessa Kajaanintie 48 C.

Puhelin

08 558 62995 (suora)

050 442 6650 (osastonsihteeri, tavoitettavissa arkisin 8-16)

050 385 5674 (puhelut potilaille, klpo 10-19)

Fax
08 555 6567