In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Suun terveydenhuollon puhelinohje Suun terveydenhuollon puhelinohje

Kiireettömissä asioissa pyydämme soittamaan ruuhka-aikojen (klo 8–9 ja klo 11–12) ulkopuolella.

Suun terveydenhuollon keskitetyssä ajanvarauksessa on käytössä puhelinjärjestelmä, joka toimii seuraavasti:

1. Jos puhelinlinjat ovat varattuina, kuuluu jonomusiikkia ja hetken kuluttua jonotusviesti: "Soititte suun terveydenhuollon keskitettyyn ajanvaraukseen. Meillä on nyt ruuhkaa. Kuunnelkaa ohjeet loppuun ja toimikaa niiden mukaisesti. Mikäli haluatte, että soitamme teille takaisin, valitkaa numero 1 ja kuunnelkaa kuittausviesti. Voitte jäädä myös jonottamaan. Jonotus on maksullista asiakkaan puhelinliittymäsopimuksen mukaisesti."

Jonotuksesta menee normaali puhelumaksu oman puhelinliittymäsopimuksen mukaisesti. Viestin jälkeen kuuluu jonotusmusiikkia 20 sekunnin ajan.

2. Mikäli asiakas on painanut numeroa yksi (1), asiakkaan puhelinnumero rekisteröityy järjestelmään ja asiakas kuulee viestin:    "Soittopyyntönne on nyt vastaanotettu ja puhelunne päättyy automaattisesti. Soitamme teille takaisin mahdollisimman pian." Takaisinsoitot tulevat aikajärjestyksessä. Samasta numerosta ei voi jättää useita soittopyyntöjä.

3.  Asiakas voi jättää takaisinsoittopyynnön  ma–to klo 7.45–15 ja perjantaisin klo 7.45–14.


Huom. Salainen numero tai numeron näytönesto estävät numeron jäämisen vastaajaan. Salaisen puhelinnumeron käyttäjät voivat kuitenkin jättää soittopyynnön ajanvaraukseen alla olevan ohjeen mukaisesti.

Salaisen numeron näyttäminen siten, että ajanvarauspalvelua voi käyttää, on kaksi vaihtoehtoa:

1) Puhelimesta on mahdollista sallia numeron näkyminen muuttamalla sitä puhelimen asetuksista. Tarkemmat ohjeet löytyvät puhelimen käyttöohjeesta sekä omalta puhelinoperaattorilta.

2) Salainen numero on mahdollista saada näkyväksi tiettyyn numeroon soitettaessa syöttämällä halutun puhelinnumeron eteen koodi *31# (esim. Suun terveydenhuollon ajanvarausnumeroon seuraavalla tavalla *31#0855846430).