In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Testaajina alan ammattilaiset Testaajina alan ammattilaiset

Tuotetestauspalvelussa terveydenhuollon ammattilaiset, sairaanhoitajat, terveydenhoitajat ja lääkärit ovat mukana testaamassa terveysteknologiatuotteiden toimivuutta hallitun testausprosessin avulla aidossa terveydenhuoltoympäristössä.

Henkilökunnalla on testausprosessissa keskeinen rooli testattavan tuotteen käyttäjänä, testaajana, arvioijana ja palautteen antajana. Palvelu edistää terveysteknologiatuotteiden käyttäjäystävällisyyttä.

Uudenlaisella palvelulla haetaan kokemuksia yritysten ja julkisen sektorin yhteistyömalleista uusien terveydenhuollon innovaatioiden tuottamisessa ja käyttöönotossa, sekä hyvin suunniteltuja tuotteita jotka vastaavat asiantuntijoiden tarpeita. Palvelun tavoitteena on myös saada tuotteiden kehittäjät tekemään yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa uusien innovaatioiden kehittämisessä ja käyttöönotossa.
 

"Meillä on palkattuna tuotetestaukseen erikoistunut asiantuntija sekä henkilökunta on valittu tuotetestaukseen suunnatun rekrytointi-ilmoituksen perusteella ja koulutettu toimimaan tuotetestausprosessin mukaisesti.

Tapauskohtaisesti hankimme myös terveydenhuollon ja käytettävyyden erikoisasiantuntijoita mukaan testaukseen." Tuotetestausasiantuntija

Kaakkurin tuotetestaus

  • Käyntiosoite work Pesätie 11, Oulu
  • Puhelin Teknologia-asiantuntija cell +385 44 703 4030
  • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Katso myös: