In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Vertaistukiryhmä tyypin 2 diabetekseen sairastuneille Vertaistukiryhmä tyypin 2 diabetekseen sairastuneille

Ryhmät on tarkoitettu Keskustan, Tuiran, Kaijonharjun, Kaakkurin, Kontinkankaan, Rajakylän, Myllyojan, Ylikiimingin ja Höyhtyän terveysaseman 25–65-vuotiaille oululaisille ja Oulussa asuville  opiskelijoille, jotka ovat sairastuneet tyypin 2 eli aikuistyypin diabetekseen viimeisen vuoden aikana. Ryhmässä käsitellään diabetesta sairautena, sen hoitoa ja elämäntapojen vaikutusta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Ryhmäohjelmaan kuuluvat terveystietoluennot, joissa asiantuntijat luennoivat edellä mainituista asioista. Tavoitteena ovat sairauden hyväksyminen ja hyvä hoitomyönteisyys sekä omaan hoitoonsa sitoutuminen.

Ryhmiin haetaan kaavakkeella, jonka saa omalta terveysasemalta tai tulostettua pdf-muodossa tästä. Hakemuksen voi palauttaa omalle terveysasemalle. Mukaan mahtuville ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Lisätietoja: www.oulunomahoito.fi, josta rekisteröidyttyänne omahoitopalvelun käyttäjäksi voitte lähettää viestin asiasta oman terveysasemanne terveyden-/sairaanhoitajalle. Voitte myös yhteyttä puhelimitse omalle terveysasemalle.