In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Kevät 2016 Kevät 2016

 

Teemapäivät:

CV-tuunaamo 16.5. ja 30.5. klo 12 - 14 Byströmin nuortenpalvelut, Hallituskatu 5

SOME työnhaussa, 6.6.2016 klo 12 - 15 Kirkkotorin koulutuskeskus, Asemakatu 5

 

Yritysvierailut:

Caverion, 25.5.2016 klo 13.00, Paulaharjuntie 20

Caverion suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää käyttäjäystävällistä ja energiatehokasta kiinteistötekniikkaa sekä teollisuuden palveluita.

Ilmoittautumiset:

Teija Leinonen, p. 050 5720776, teija.leinonen@ouka.fi

 

Mikeva Oy, Palvelukoti Fregatti, Isopurjeentie 3 90500 Oulu, Ti 15.3.2016 

•Palvelukoti Fregatti on Oulun Toppilansaareen joulukuussa 2009 avattu Mikevan asumispalvelu- ja kuntoutusyksikkö ikääntyneille asukkaille. Palvelukoti Fregatissa on viisi palvelukotia, joissa tarjotaan ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille, jokaisen asukkaan yksilöllisen palvelutarpeen mukaisesti.
•Jos olet kiinnostunut hoito-/hoiva-alan työstä, alalle kouluttautumisesta ja myös työpaikoista Mikevan  eri yksiköissä. Saat tietoa eri työtehtävistä ja ammateista, joihin voit työllistyä Mikevalle
 
Ilmoittautumiset:
Heli Perätalo
heli.peratalo@ouka.fi
p. 050 599 0383

Ryhmät:

Onko koskaan vilahtanut mielessä, edes pienen hetken ajan, olisiko sinusta yrittäjäksi? Yrittäjyyden ei tarvitse olla suurisuuntaista tai vaikeaa eikä se läheskään aina vaadi valtaisia pääomia. Tule kuulemaan tarinoita yrittämisestä ja yrittäjyydestä sekä saamaan ideoita miten juuri sinä voisit luoda itsellesi työpaikan. 

Ryhmä on tarkoitettu alle 30-vuotialle oululaisille nuorille.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Mervi Laaksolinna, mervi.laaksolinna@ouka.fi, p. 050 4649464

Tervetuloa!

Nappaa Duuni yliopiston Tellus Innovation Areenalla 27.4.2016 klo 13 - 15

Miten saat haluamasi työpaikan valmistumisen jälkeen?

Mitä haluaisit kysyä työnantajalta rekrytoinnista?

Tule 27.4. klo 13-15 Oulun yliopiston Tellus Innovation Areenaan! Paikalla on vetovoimaisia Oulussa toimivia yrityksiä keskustelemassa: 
- kuinka yrityksiin pääsee töihin,
- millaista osaamista työnantajat arvostavat, ja
- millainen on hyvä työhakemus.

Lisäksi tapahtumassa kerrotaan, kuinka Nuorten työllisyyspalvelut auttaa sinua työnhaussa valmistumisesi jälkeen. Tapahtuman lopussa sinulla on mahdollisuus verkostoitumiseen ja vapaamuotoiseen keskusteluun yritysten edustajien ja Nuorten työllisyyspalvelujen työhönvalmentajien kanssa. Tarjolla on myös pientä naposteltavaa.

Mukana tapahtumassa ovat Bittium, Solita, ODL, OP, Kuulu, ZEF, Oulun kaupungin Nuorten työllisyyspalvelut ja Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille korkeakouluopiskelijoille ja korkeakoulusta valmistuneille.

 

MegaMatchmaking kaupunginteatterilla 16.3.2016 klo 9 - 14

Löydä mahdollisuutesi uuteen työhön, verkostoitumiseen ja kansainvälistymiseen.

Kaikkien alojen MegaMatchmaking -rekrytointitapahtuma kerää yhteen Pohjois-Suomen rekrytoivat yritykset ja osaajat. Tapahtumassa uusia osaajia ovat etsimässä Oulun alueen rekrytoivat yritykset eri aloilta. Tapahtuman tavoitteena on tukea Oulun ja koko pohjoisen Suomen yritysten kasvua ja kansainvälistymistä sekä tarjota työnhakijotille uusia työllistymismahdollisuuksia.

Tapahtumaan osallistuvat yritykset esittelevät päivän aikana toimintaansa sekä osaamisalueet, joihin etsivät osaajia.

Työnhakijoille päivä on oivallinen tilaisuus esittäytyä ja kertoa omasta osaamisesta mielenkiintoisille yrityksille. Valmistele myyvä hissipuhe osaamisestasi, tule luomaan uusia verkostoja ja löydä uusi työpaikka! Päivitäthän myös CV:si ja työhakemuksesi ja valmistaudut toimittamaan ne heti tapahtuman jälkeen sopivaan yritykseen.

Tilaisuuden järjestävät Yritystakomo, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto,Työvoiman liikkuvuus Euroopassa –hanke (Eures ESR), Euroopan globalisaatiorahaston hanke EGR, Oulun kaupungin työllisyyspalvelujen Työllisyyspalvelut – hanke (ESR), Oulun kaupunkiseutu ja Nuorten työllisyyspalveluiden kehittämishanke (ESR).