In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Työttömien liikuntapassi Työttömien liikuntapassi

Työttömien liikuntapassilla liikkumaan

Jos olet oululainen työtön työnhakija, voit saada Oulun kaupungin liikuntapassin. Liikuntapassilla voit käydä maksutta liikkumassa Oulun kaupungin liikuntapaikoissa 1.10.–31.12.2016 välisenä aikana.

Liikuntapassin käyttö

Liikuntapassi oikeutta yhteen maksuttomaan liikuntakäyntikertaan kolmena arkipäivänä viikossa (ma-pe) klo 15 asti seuraavissa Oulun kaupungin liikuntapaikoissa:

Käyntikerralla voi joko uida, käydä kuntosalilla tai pelata sulkapalloa.

Ota passi aina mukaasi liikuntakäynnille ja näytä se palvelupisteessä. Passit ovat henkilökohtaisia ja käyttäjän on todistettava henkilöllisyytensä liikuntakäynnin yhteydessä. Henkilöllisyys tulee todistaa myös Ylikiimingin ja Yli-Iin yhteispalvelupisteissä avaimen luovutuksen yhteydessä.

Liikuntapassien jako

Voit saada liikuntapassin, jos olet:

  • oululainen työtön työnhakija,
  • työvoimakoulutuksessa,
  • työkokeilussa, tai
  • kuntouttavassa työtoiminnassa.

Passia ei voi saada, jos olet palkkatukityössä tai opiskelet omaehtoisesti työttömyysetuudella

Liikuntakampanjapasseja jaetaan pääasiallisesti 27.–28.9.2016 klo 16.00–18.00 Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston Oulun asiointipaikassa (Torikatu 34-40, 90100 Oulu). Myös työllisyyspalveut on paikalla esittäytymässä. Jos et jostain syystä pääse hakemaan passia tänä aikana, voit saada passin 29.9. jälkeen TE-toimistosta normaalin asiakaspalvelun yhteydessä.

Liikuntakampanjapassin lunastaminen edellyttää henkilöllisyyden todistamista.

Lisätietoja liikuntapaikoista

Lisätietoja liikuntapaikkojen käyttöajoista, kuntosalien yleisövuoroista ja vesivoimisteluajoista saat liikuntapaikkojen verkkosivuilta ja asiakaspalvelupisteiltä.

 

Lisätietoja liikuntakampanjasta:

Nina Himsworth
Ohjelmakoordinaattori
nina.himsworth@ouka.fi