In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Infoa yrityksille Infoa yrityksille

TYÖHÖNVALMENNUS

Oulun kaupungin Nuorten työllisyyspalveluissa työskentelee kolme työhönvalmentajaa.  Työhönvalmentajat ovat työnantajan apuna työllistämiseen liittyvissä asioissa, oli kyse sitten työkokeilusta, palkkatuetusta työstä, tavallisesta rekrytointitilanteesta tai oppisopimuksesta.  

Sari Moilanen (projektikoordinaattori) p. 044 7038301

Heli Perätalo (oppisopimus) p. 050 5990383 

Mervi Laasolinna p. 050 4649464

Teija Leinonen p. 050 5720776      

s-posti: etunimi.sukunimi@ouka.fi                                                

REKRYTOINNIN TALOUDELLISET TUET

Palkkatuki

Yrityksen on mahdollista saada palkkatukea työllistäessään työttömän työnhakijan kaupungin työllisyyspalveluiden kautta. Työnhakijan tilanteesta ja työsuhteen kestosta riippuen palkkauskustannuksiin on haettavissa myös kaupungin myöntämää kuntalisää. Työhönvalmentajat selvittävät palkkatuen ja kuntalisän määrän ja keston.

Työllistämisbonus

Työllistämisbonusta voidaan myöntää yrityksille, jotka solmivat vähintään 6 kuukauden työsuhteen Oulun kaupungin työllisyyspalveluiden asiakkuudessa olevan työttömän työnhakijan kanssa. Kiinnostunut yritys voi ottaa yhteyttä työllisyyspalveluiden työhönvalmentajiin avoimeen tehtäväänsä sopivan osaajan löytämiseksi.

http://www.ouka.fi/oulu/tyo-ja-elinkeinot/tyollistamisbonus

Lisätietoja: Projektikoordinaattori Sari Moilanen p. 044 703 8301

 

TYÖPÖRSSI

Työpörssi on Oulun kaupungin internet-sivuilla toimiva palvelu johon on kerätty Oulun alueen avoimet työkokeilupaikat. Yritys voi ilmoittaa työkokeilupaikan avoimeksi joko Työpörssi sivuston kautta http://www.ouka.fi/oulu/tyollisyysverkko/tarjoa-tyokokeilupaikkaa  tai olemalla yhteydessä projektikoordinaattori Sari Moilaseen (p. 044 7038301 sari.moilanen@ouka.fi). Projektikoordinaattorilta ja työhönvalmentajilta saa tarvittaessa lisätietoja työkokeiluun liittyen. Työkokeilu on TE-toimiston järjestämä palvelu ja työnantajalle maksuton.

Kesätyöseteli

Oulun kaupungin kesätyöseteli (280 €) on tarkoitettu tueksi oululaiselle työnantajalle oululaisen 15-17-vuotiaan nuoren kesätyöllistämiseen kesäkaudella 1.5.–30.9.2016.

  • Kesätyösetelin summa tulee käyttää kokonaisuudessa nuoren palkkakustannuksiin.
  • Työnantaja voi käyttää kesätyöseteliä saman nuoren palkkaukseen vain yhden kerran kesän 2016 aikana.
  • Kesätyöseteliä ei saa kopioida.
  • Työnantajalla tulee olla Y-tunnus.
  • Yksityishenkilö ei voi palkata kesätyösetelillä.
  • Työnantajan tulee noudattaa oman alan työehtosopimusta kesätyösetelinuoren palkkauksessa.
  • Työnantajalle jää työehtosopimusten mukaisesti toimien palkkakustannuksissa omavastuuosuutta

 

Kesätyösetelityö kestää kaksi viikkoa 30 h/viikko tai yhteensä 60 h kesäkauden aikana (1.5.–30.9.2016). Voitilmoittaa avoimen kesätyösetelipaikan Oulun kaupungin sivuille ja TE-palvelujen sivuille. Lisätietoa työpaikan ilmoittamisesta TE-palveluiden sivulle saa numerosta 02950 56502. Lisätietoa: http://www.ouka.fi/kesatyo