Apua ja tukea

Koronaepidemia voi aiheuttaa ahdistusta tai taloudellisia huolia, tai se voi kärjistää jo aiempia elämän ongelmia. 

Apua ja tukea on saatavilla, jos sinulla tai perheelläsi on huolta esimerkiksi taloudesta, jaksamisesta tai lasten kasvatuksesta tai mielenterveys- tai päihdeongelmista. Alta löydät kootusti psykososiaalisen tuen yhteystiedot Oulussa sekä kaupungin omat palvelut että järjestöjen ja seurakuntien tarjoamat palvelut. Ota rohkeasti yhteyttä.

 

Oulun kaupungin palvelut

 

Hyvinvointikeskusten psykiatriset sairaanhoitajat

Apua ja tukea on saatavilla, jos sinulla tai perheelläsi on huolta mielenterveysongelmista tai tarvitset keskusteluapua elämän kriisitilanteissa. Näissä asioissa voit olla yhteydessä asuinalueesi hyvinvointikeskuksen psykiatriseen sairaanhoitajaan:

 • Haukipudas p. 08 5585 4600
 • Kiiminki p. 08 5585 9312
 • Kaakkuri p. 08 5584 4510
 • Tuira p. 08 558 44477
 • Kontinkangas p. 08 5584 4333
 • Myllyoja p. 08 5584 4366
 • Oulunsalo p. 08 5587 3401

 

Sosiaali- ja perhepalvelut

Apua ja tukea on saatavilla elämän kriisitilanteisiin, jos sinulla tai perheelläsi on huolta esimerkiksi taloudesta, jaksamisesta tai lasten kasvatuksesta. 

Aikuissosiaalityö tukee oululaisten sosiaalista hyvinvointia, toimintakykyä ja omatoimista suoriutumista elämän erilaisissa ongelmissa. Sosiaalityön puoleen voit kääntyä, jos esimerkiksi tarvitset tukea arkielämän hallintaan, olet työtön ja tarvitset ohjausta työllisyyspalveluihin liittyvissä asioissa, sinulla on ongelmia asumisessa tai olet asunnoton, mielenterveys- tai päihdeongelmat haittaavat elämääsi, olet kohdannut äkillisen kriisin tai tarvitset sosiaaliturvaan ja palveluihin liittyvää ohjausta ja neuvontaa.

Perhesosiaalityöllä tuetaan alle 18-vuotiaiden oululaisten lasten ja nuorten perheiden hyvinvointia ja vahvistetaan vanhemmuutta elämän erilaisissa tilanteissa. Haasteita voivat aiheuttaa esim. lasten kasvatukseen tai päivärytmiin liittyvät asiat, vanhempien väsymys, erilaiset toimintakykyyn vaikuttavat sairaudet, perheen sisäiset ristiriidat, työttömyys, taloudellinen tilanne tai päihteet.

Sosiaalityötä tehdään hyvinvointikeskuksissa, voit olla yhteydessä oman hyvinvointikeskuksesi sosiaalityöntekijään ma–to klo 8–16 ja pe klo 8–15:

 • Kontinkangas p. 040 182 8078
 • Tuira p. 040 683 8138
 • Haukipudas p. 040 630 6525
 • Kaakkuri p. 050 316 9095
 • Kiiminki p. 050 407 3513

 

Kasvatus- ja perheneuvonta

Kasvatus- ja perheneuvonta auttaa alle 18-vuotiaiden lasten perheitä kun:

 • vanhemmat ovat huolissaan lapsen kehityksestä, käyttäytymisestä, sosiaalisesta selviytymisestä tai tunne-elämästä
 • perhe toivoo tukea vanhemmuuteen, perheenjäsenten väliseen vuorovaikutukseen tai ristiriitatilanteisiin

Tavoitat lapsiperheiden palveluneuvonnan ohjaajat numerosta 040 650 6014 maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 9-11 sekä tiistaisin ja torstaisin kello 13-15. Muina aikoina voit jättää takaisinsoittopyynnön tai yhteydenoton Pyydä apua -napin kautta.

Perheneuvontaan voit hakea myös sähköisesti Omapalvelun kautta tai tekemällä paperihakemuksen perheneuvontaan.

 

Oulun seudullinen sosiaali- ja kriisipäivystys

p. 044 703 6235. Palvelemme ympäri vuorokauden.

Sosiaali- ja kriisipäivystys auttaa kiireellisessä sosiaalisen avun tarpeessa sekä antaa kriisiapua järkyttävissä elämäntilanteissa. Apua voi hakea asiakas itse, läheinen, ystävä tai viranomainen. Palvelut ovat maksuttomia. Sosiaali- ja kriisi­päi­vy­tykseen voit olla yhteydessä esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

1. Kohtaat tilanteen, joka vaatii kiireellistä sosiaalityön arviota tai toimenpiteitä virka-ajan ulkopuolella.

 • huoli alaikäisen lapsen olosuhteista tai turvallisuudesta
 • lapsi on päihtyneen seurassa tai hoidossa tai alaikäinen on päihtyneenä tai rikoksentekijänä 
 • perhe- ja lähisuhdeväkivaltatilanteet
 • huoli vanhuksen tai vammaisen henkilön selviytymisestä kotona (esimerkiksi omaishoitajan sairastuessa) 

2. Teet lastensuojeluilmoituksen virka-ajan ulkopuolella.

3. Kohtaat äkillisen vakavan kriisitilanteen.

 • vakavat väkivaltatilanteet
 • läheisen äkillinen kuolema
 • onnettomuudet
 • tulipalot
 • läheltä piti -tilanteet

Oulun seudullinen sosiaali- ja kriisipäivystys palvelee virka-ajan ulkopuolella Oulun, Hailuodon, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Tyrnävän, Iin, Simon, Pudasjärven, Vaalan, Utajärven asukkaita sekä näissä kunnissa oleskelevia.

 

Ikäihmisten Aino-neuvonta

Ainolta voi kysyä kaupungin, yksityisen ja kolmannen sektorin palveluista. Neuvonta on maksutonta palvelua ikäihmisille ja heidän läheisilleen.

Yhteys­tiedot

Aino-neuvontanumero 044 703 4973
Osoite Oulu10, Torikatu 10, 90100 Oulu
Sähköposti aino(at)ouka.fi
Avoinna arkisin klo 9–15.  

Vastaamme kaupungin ikäihmisten palveluita koskeviin kysymyksiin myös chatissa perjantaisin klo 12–14.

 

Mielenterveys- ja päihdepalvelujen puhelinpalvelu

Päivystyksellistä hoitoa vaativat tilanteet, muun muassa vakava ja äkillinen psyykkinen sairastuminen. Soita päivystysnumeroon 044 703 5940 ennen kuin lähdet psykiatriseen päivystykseen. Aukioloajat: ma–to klo 8–16 ja pe 8–15. Muina aikoina numerossa vastaa puhelinvastaaja, jossa kerrotaan toimintaohjeet. 

 

Lasten ja nuorten mielenterveyspäivystys

Jos lapsen tai nuoren tilanne vaatii päivystyksellisen välittömän arvion, ota yhteyttä arkisin klo 8–16 omaan hyvinvointikeskukseen. Ota yhteyttä klo 16 jälkeen sekä viikonloppuisin Oulun seudun yhteispäivystykseen (OSYP).

Lasten- ja nuorisopsykiatrian konsultaatiopuhelin 044 703 5919 (ma-pe klo 8–11) on tarkoitettu oululaisille perheille ja ammattilaisille, jotka epäilevät lapsella tai nuorella olevan psykiatrisen erikoissairaanhoidon tarvetta. Lasten- ja nuorisopsykiatrian konsultaatiopuhelimeen voi myös soittaa, jos lasten- ja nuorisopsykiatrian hoidon piirissä olevan voinnissa tapahtuu äkillinen muutos, joka vaatii kiireellistä arviota. Puhelimeen vastaa sairaanhoitaja.

 

Päihdepäivystys

Päihdeongelmissa apua saa päihdepäivystyksestä, p. 044 703 6160. Avoinna maanantaista torstaihin klo 8–15.30 ja perjantaisin klo 8–15.

 

Koulujen ja oppilaitosten kuraattori- ja psykologipalvelut

Oppilaat, opiskelijat ja perheet voivat olla yhteydessä koulunsa tai oppilaitoksensa kuraattoreihin ja psykologeihin ihmissuhteisiin, perheolosuhteisiin tai mielialaan sekä koulunkäyntiin ja opiskeluun liittyvissä kysymyksissä.

Kuraattorit ja psykologit ovat tavoitettavissa virka-aikana puhelimitse, mutta yhteyttä voit ottaa myös Wilman kautta. Yhteystiedot löydät koulun tai oppilaitoksen www-sivuilta tai Wilmasta. Kuraattorit ja psykologit ovat mukana myös Byströmin Ohjaamon chatissa.

 

Byströmin Ohjaamo

Byströmin Ohjaamo tarjoaa alle 30-vuotiaille:

Nuorten Oulu-chat

 • Nuorten Oulu -chat palvelee maanantaista lauantaihin klo 18-20, chatin löydät nuortenoulu.fi sivustolta

 

Muut toimijat

 

Oulun kriisikeskus

Oulun Kriisikeskus on Oulun seudun Mielenterveysseura ry:n ylläpitämä matalan kynnyksen palvelu. Voit hakeutua keskustelemaan Kriisikeskukseen soittamalla ajanvarausnumeroon p. 044 369 0500 arkisin klo 9-14. 

Oulun kriisikeskuksesta saat ammatillista kriisiapua (1-5 käyntiä), kun koet koronapandemian vaikuttaneen niin, että

 • Psyykkinen kuormituksesi vaikeuttaa elämääsi
 • Omat selviytymiskeinot ovat koetuksella
 • Olet huolissasi itsestäsi tai läheisestäsi 

Voit hakeutua Oulun kriisikeskukseen myös jos 

 • kohtaat äkillisen tapaturman
 • menetät läheisen
 • jokin muu traumaattinen tai elämäntilanteeseen tai kehitykseen liittyvä kriisi koettelee sinua
 • koet, että omat selviytymiskeinot eivät riitä eikä sinulla ole hoitokontaktia muualla

Kriisikeskuksessa voit asioida nimettömänä ja luottamuksellisesti. Ammatillinen kriisiapu on asiakkaalle maksutonta. Huomioithan, että lääkärin palvelut eivät kuulu toimintaamme. Ethän jää yksin huolien kanssa, vaan tule keskustelemaan niistä luottamuksellisesti.

 

Uusi päivystysavun puhelinnumero

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella on otettu 4. tammikuuta 2021 käyttöön uusi päivystysavun puhelinnumero. Päivystysapu 116117 -palvelusta voi kysyä neuvoja äkillisiin, päivystyksellisiin sosiaalisiin ja terveydellisiin ongelmiin ympäri vuorokauden. Neuvoja voi kysyä puhelimitse tai tekstipalveluna.

 

Tukea lapsiperheiden koronahuoliin

Turun yliopiston lastenpsykiatrian tutkimuskeskus tarjoaa vanhempien käyttöön sivustoa lasten koronaan liittyvien huolten, ahdistuneisuuden ja pelkojen helpottamiseen osoitteessa https://yhdessaselviydytaan.fi

Sivustolle on koottu tietoa ahdistuneisuudesta, neuvoja hankalien tunteiden läpikäymiseen lapsen kanssa, sekä yksinkertaisia keinoja ja harjoituksia, joilla helpottaa lapsen ja myös vanhemman omaa ahdistusta. Menetelmät perustuvat käyttäytymisterapiaan, jonka tiedetään olevan tehokas keino vähentää lasten ahdistus- ja pelko-oireita

 

Oulun ev.-lut. seurakunnat

Papit ja muut työntekijät seurakunnissa sekä yhteisessä palveluyksikössä

Oulun tuomiokirkkoseurakunta 

Voit soittaa kenelle tahansa papeistamme ja myös yhteiseen numeroon 044 788 4072.

Diakonian ajanvaraus taloudellisissa asioissa maanantaisin klo 9-11 0443161419.

Päihdetyön päivystys torstaisin klo. 9.00 – 12.00, 0405157315.

Haukiputaan seurakunta 

Haukiputaan seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot

Haukiputaan seurakunnan diakoniapäivystys ma klo 9-11 p. 044 7310 232.

Karjasillan seurakunta  

Karjasillan seurakunnan päivystävä pappi, puhelinnumero 044 788 4172 on käytettävissä sielunhoidollisia keskusteluja varten ma-ti ja to-pe klo 10-14. Karjasillan seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot

Diakonian ajanvaraus taloudellisissa asioissa maanantaisin klo 9-11, 044 3161579.

Kiimingin seurakunta  

Kiimingin seurakunnan työntekijät

Diakonian ajanvaraus taloudellisissa asioissa maanantaisin klo 9-11, 040 7008151.

Oulujoen seurakunta 

Oulujoen seurakunnan päivystyspuhelinnumerot ovat, arkisin klo 10-18: 040 574 7098 (Anu Fedotoff) ja 050 433 4095 (Ilkka Mäkinen)

Diakonian ajanvaraus taloudellisissa asioissa maanantaisin klo 9-11, 040 7033 690.

Oulunsalon seurakunta 

Oulunsalon seurakunnan työntekijät

Diakonian ajanvaraus taloudellisissa asioissa maanantaisin klo 9-11, 040 7033 690.

Tuiran seurakunta 

Tuiran seurakunnan päivystävän papin numero on 044 7884 059, myös virka-ajan ulkopuolella ja viikonloppuisin 

Diakonian ajanvaraus taloudellisissa asioissa maanantaisin klo 9-11, 0443161412.

Seurakuntatyön erityispalvelut

Sairaalasielunhoidon erityispalvelut, päivystävä sairaalapastori ympäri vuorokauden, p. 0405707033

Perheneuvonta, p. 0443161557

Seurakuntatyön erityispalvelujen työntekijät

Seurakunta tarjoaa mahdollisuuden osallistua jumalanpalveluksiin virtuaalikirkon kautta. Lähetyksiä on myös Oulun alueen seurakunnista. Virtuaalikirkko.

Kirkon keskusteluapua

Seurakunnalla on keskusteluapua tarjoava sivusto Kirkon keskusteluapua. Sivustolta löytyy:

 • palveleva puhelin, puh. 0400 22 11 80, joka ilta klo. 18-24.
 • palveleva chat, ma-pe klo. 12-20
 • palveleva netti, jossa voi kirjoittaa viestiä työntekijälle. Avoinna 24/7. 
 • palveleva kirje, johon voi lähettää kirjeen. Vastauksen saa, jos laittaa kirjeeseen yhteystiedot.

 

Valtakunnallinen Kriisipuhelin

Valtakunnallinen kriisipuhelin palvelee ympärivuorokauden joka päivä p. 09 2525 0111. Kriisipuhelimeen voi soittaa nimettömänä ja luottamuksellisesti. Puhelimessa vastaavat kriisityön ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset ympäri Suomea.

Ruotsinkielinen linja: Kristelefon 09 2525 0112 ma, ke klo 16-20 sekä ti, to, pe klo 9-13.
Arabiankielinen linja: 09 2525 0113 ma, ti klo 11–15, ke klo 13-16 ja 17–21 sekä to 10-15.
Englanniksi voi soittaa sekä ruotsin- että arabiankieliselle linjalle.

 

Kriisikeskuksen Sekaisin chat

Keskusteluapua nuorille. Chat tekee yhteistyötä Nopsan kanssa ja ohjaa oululaisia työryhmän tuen piiriin. Sekaisin chat.

 

Mielenterveystalon palvelut

Koronavirukseen liittyvän huolen ja epävarmuuden sietäminen.

Muut itsehoito-ohjeet ja oppaat.

 

Tukinet.net

Avoin ryhmächat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 15-17 ja tiistaisin ja torstaisin klo 17-19. Tule juttelemaan mieltäsi painavista asioista ja päivän kuulumisista. Sopii nuorille, aikuisille ja senioreille. Tukinetin avoin ryhmächat.

 

Oulun ensi- ja turvakoti

Oulun turvakodin päivystysnumero p. 0400 581606 vastaa ympäri vuorokauden. Turvakotiin voi tulla yksin tai lasten kanssa mihin vuorokauden aikaan tahansa, asuinkunnasta riippumatta, kun kotiin jääminen on väkivallan, uhkailun tai pelon takia turvatonta. Turvakodista saa myös puhelimitse keskusteluapua ja neuvontaa perhe- ja lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä kysymyksissä.

Ensi- ja turvakodin chat-palvelut ovat auki päivittäin vähintään klo 10-15. 

Oulussa matalan kynnyksen tapaamisia järjestään nyt netin kautta etänä. Apua voi kysyä:

 • neuvoa taaperoiden vanhemmille: Vauvatalo p. 040 744 4300, sähköposti: vauvatalo@oetk.fi, 
 • kun pelkäät kotona toista tai olet huolissasi omasta väkivaltaisuudestasi: Lähisuhdeväkivaltatyön yksikkö p. 040 5140 400, sähköposti: lahisuhdevakivalta@oetk.fi, 
 • neuvontaa eroa harkitseville lapsiperheille, eropäätöksen tehneille ja eronneille: Eroneuvo p. 040 159 1170, sähköposti: eroneuvo.oulu@oetk.fi
 • kun haluat ehkäisevää apua seksuaalisiin ajatusvääristymiisi ja estettyä lainvastaisia ja vääriä tekojasi: Serita p. 040 517 7100, sähköposti: info@seritatyo.fi
 • seksuaaliterveysneuvontaa ja apua seksuaalirikoksen uhreille: Tietoiseksi p. 040 675 3200, sähköposti: info@tietoiseksihanke.fi

 

Nettiturvakoti

Nettiturvakodista saa apua perheväkivaltaan. 

Nettiturvakodin chatit avoinna arkisin klo 12-18 sekä lauantaisin klo 14-17. Chat-keskusteluissa saat apua moneen elämäntilanteeseen: väkivaltaan, lapsiperheen erotilanteessa, vauvan unipulmiin ja muihin vauvaperheen haasteisiin tai, kun päihteet aiheuttavat huolta.

 

Nollalinja

Nollalinjan numero 080 005 005 palvelee ympärivuorokauden. Nollalinja on valtakunnallinen, maksuton auttava puhelin kaikille, jotka ovat läheisessä ihmissuhteessaan kokeneet väkivaltaa tai sen uhkaa.

 

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piiri

Ole meihin yhteydessä, jos jokin asia perheesi arjessa huolestuttaa tai haluat vain jutella jonkun kanssa. Toivomme, että kynnys yhteydenottoon on matala. Voit soittaa työntekijöillemme arkisin. Jos emme vastaa, niin jätäthän viestin. Meidät tavoitat myös WhatsApp:lla, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Mannerheimin lastensuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piirin yhteystiedot

Kaikille Pohjois-Pohjanmaan piirin alueella asuville lapsiperheille tarkoitetut etätoimintahetket järjestetään Zoom-verkkoalustalla. Tarkemmat aikataulut ja ohjelmat löydät MLL:n nettisivuilta. 

 

MLL Lasten ja nuorten puhelin ja chat 

Lasten ja nuorten puhelin päivystää numerossa 116 111 (ma–pe klo 14–20 ja la–su klo 17–20). Puhelin on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Puhelu on sinulle täysin ilmainen eikä näy sinun puhelinlaskussasi. Voit ottaa yhteyttä nimettömästi. Puheluita ei myöskään nauhoiteta. Du kan också ringa oss på svenska må-ons kl. 14-17 och to kl. 17-20 på numret 0800 96 116.

MLL:n Lasten ja nuorten chatissa voit jutella luottamuksellisesti ja nimettömästi vapaaehtoisen päivystäjän kanssa, ihan mistä tahansa aiheesta. Lasten ja nuorten chat on auki sunnuntaista keskiviikkoon klo 17–20.
Lasten ja nuorten puhelin ja chat.

 

MLL Vanhempainpuhelin ja chat

Vanhempainpuhelimessa voit puhua mistä tahansa vanhemmuuteen liittyvästä asiasta. Kanssasi keskustelee MLL:n kouluttama päivystäjä. Vanhempainpuhelimen numero on 0800 92277 (ma-ti klo 10–13 ja 17–20, ke klo 10–13 ja to klo 14–20). Chat päivystää ma-ti klo 10–13, to klo 17–20 ja pe klo 10–13. Voit myös varata ajan chattiin tai kirjoittaa nettikirjeen. Vanhempainpuhelin.

 

Väestöliitto

Väestöliiton materiaaleja nuorille murrosiästä, seksuaalisesta hyvinvoinnista ja ihmissuhteista.

 

Oulun seudun omaishoitajat

Oulun seudun omaishoitajat tarjoaa keskusteluapua omaishoitajille, omaishoitaja- ja erityislapsiperheille puhelimitse p. 040 526 8105 ma–pe kello 9–15. Voit joko soittaa tai olla yhteydessä sähköpostilla työntekijöihin. Lue lisää Oulun seudun omaishoitajien sivulta.

 

Ehkäisevä päihdetyö

Ehkäisevän päihdetyön järjestöt tarjoavat tukea ja palveluja myös koronakriisin aikana. Katso ehkäisevän päihdetyön järjestöjen yhteystiedot.

 

Irti huumeista

Irti huumeista ry:n läheisten fb-ryhmät.

 

Ikäihmisten olohuone

Ikäihmisten iltaluuri odottaa soittoasi lauantaisin numerossa 040 587 9725.  Ikäihmisten olohuoneen kohtaamiset tapahtuvat soittoringeissä sekä digiolokkareissa. Toivotamme myös sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan! Lisätietoa ikäihmisten olohuoneen verkkosivulla ja ilmoittautuminen linkistä. 

 

Kotiväki-hanke

Kotiväki-hanke tarjoaa tukea ja keskusteluapua kaltoinkohtelua tai lähisuhdeväkivaltaa kokeneille tai sen uhan alla eläville ikääntyville. Meidät tavoitat puhelimitse arkisin klo 9-12 numeroista 050 4398017 tai 044 5504812. Lue lisää Kotiväki-hankkeen verkkosivuilta.

 

Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry

Oulun Kehitysvammaisten tuki r:n kautta on mahdollista saada ohjausta, neuvontaa ja tukea erityislapsiperheiden arjen asioissa. Voit olla yhteydessä arkisin puhelimitse (myös WhatsApp- viestit) numeroon 040 163 2282. Voit laittaa myös sähköpostia osoitteeseen annemari.eskola@oketuki.fi.

 

Hyvän mielen talo

Kaipaatko keskusteluaikaa keventääksesi mieltäsi? Voit keskustella työntekijöidemme kanssa joko puhelimitse tai Teams-sovelluksella. Keskusteluajan voit varata numerosta 041 463 5712

Mikäli olet huolissasi läheisesi psyykkisestä hyvinvoinnista ja omasta jaksamisestasi voit olla yhteydessä suoraan omaistyöntekijään p. 041 540 2354

Parhaiten tavoitat meidät arkisin klo 9-14. Seuraa myös ilmoittelua verkossa tapahtuvasta toiminnastamme: Hyvän mielen talon verkkosivuilla ja Facebookissa Hyvän mielen talo.

 

Kris-Oulu ry

Keskusteluapua, yksilöajoilla. Eri vertaistukiryhmiä. Matalankynnyksen toimintaa. Yhteystiedot: Kris-Oulu ry, Palolantie 22, 90620 OULU Puh. 046-620 3172. Lisätietoja Kris-Oulun verkkosivuilta.

 

Oulun seudun muistiyhdistys

Oulun Seudun Muistiyhdistys tarjoaa tukea ensisijaisesti muistisairaille ihmisille ja heidän läheisilleen. Olemme tavoitettavissa arkisin klo 9-15 puhelimitse ja sähköpostitse. Meillä voi käydä myös juttelemassa erikseen sovittuna aikana. Huolehdimme, että tapaamisissa koronarajoitukset huomioidaan. Oulun seudun muistiyhdistyksen yhteystiedot.

Poikkeustilan vuoksi monet mielen hyvinvointia tukevat ryhmätoiminnat ovat tauolla. Osallistavia videotuokioita julkaistaan säännöllisesti Youtubessa

 

Vuolle Setlementti ry

Ystävyyskeskus järjestää vapaa-ajan ohjelmaa maahanmuuttajille ja kantasuomalaisille. Tarjoamme myös matalankynnyksen ohjausta ja neuvontaa. Katso lisätietoja tai soita 08 5554020.

Poikien Talo tarjoaa tukea 12-29-vuotiaille pojille ja nuorille miehille eri elämäntilanteisiin- ja  kysymyksiin. Poikien Talolla saat kuulua porukkaan, tukea vuorovaikutukseen ja sosiaalisten tilanteiden hallintaan. Tarjoamme myös ajanvarauksella henkilökohtaista seksuaalineuvontaa. Katso yhteystiedot  ja ole rohkeasti yhteydessä

Tyttöjen Talo tarjoaa voimavaroja vahvistavaa tukea eri elämäntilanteissa oleville 10-29- vuotiaille tytöille ja nuorille naisille sukupuolen moninaisuus huomioiden. Talo on kaikesta syrjinnästä vapaa tila, jossa on mahdollisuus osallistua Talolla toimiviin ammatillisesti ohjattuihin ryhmiin, yhteisölliseen toimintaan tai käydä keskustelemassa ohjaajan kanssa mieltä askarruttavista asioista luottamuksellisesti. Lisäksi Tyttöjen Talo tarjoaa vakauttavaa tukea seksuaaliväkivallan uhreille. Talolla on mahdollisuus myös ajanvaraukselliseen seksuaalineuvontaan. Katso yhteystiedot.

Via Vis on palvelu sinulle täysi-ikäinen, joka olet huolissasi väkivaltaisista ajatuksistasi tai käytöksestäsi. Katso lisätietoja tai soita 050 567 4372

 

Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta osoitteessa www.ouka.fi/korona