Yhteydenottopyyntö

Täyttämällä tähän lomakkeeseen yhteystietosi ja valitsemalla asiaasi koskevan aihealueen alta, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen, hyväksyt tietojesi käsittelyn yhteydenottoa varten Hox! Muistathan sulkea selaimen poistuessasi palvelusta, jos käytät julkista tietokonetta.

Kenttä on pakollinen.

Byströmin Ohjaamo

Onko sinulla joku juttu, joka askarruttaa mielessä ja tarvitsisit apua? Me ollaan sinulla töissä ja autetaan.  Jos olet alle kolmikymppinen oululainen, niin ota yhteyttä!

Pohjois-Pohjanmaa on nyt koronan leviämisvaiheessa. Kohonneen tartuntariskin vuoksi Byströmin Ohjaamo palvelee 18.1.2021 saakka puhelimitse ja verkossa ma – pe klo 9:00 – 16:00. Lähipalvelu toteutetaan ajanvarauksin. Asiointiajan Byströmille voi varata soittamalla tai sähköpostilla.  Asioidessasi Byströmillä huolehdimme yhdessä hyvästä käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä. 
Byströmin avoimet ryhmätoiminnot ovat ko. ajan tauolla tai siirtyvät toteutettaviksi verkossa.


Byströmin chat on avoinna arkipäivisin klo 13–15 sekä maanantai-iltaisin klo 20–22.

 

Byströmillä kohtaamme sinut.

 

Tutustumaan Byströmille

Byströmin Ohjaamon esittelytilaisuudet pidetään virtuaalisina Teams-sovelluksen kautta ainakin vielä tammikuussa 2021. Esittelyt on suunnattu nuorille, opiskelijaryhmille sekä yhteistyötahoille ja niissä käydään läpi Byströmin toiminta ja palvelutarjonta.

Pyydämme sinua ilmoittautumaan esittelyyn sähköpostitse osoitteeseen bystrom@ouka.fi. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle ohjeistuksen Teams-sovelluksen käyttöön sekä linkin, jonka kautta pääset osallistumaan esittelyyn. Muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko kyseisenä päivänä klo 9.00 vai klo 10.00 alkavaan esittelyyn. Ilmoittauduthan viimeistään edellisenä päivänä ennen esittelyä.

Kevään 2021 esittelyjen ajankohdat:

torstai 14.1. klo 9 sekä klo 10

torstai 11.2. klo 9 sekä 10

torstai 18.3. klo 9 sekä 10

torstai 15.4. klo 9 sekä 10

torstai 6.5. klo 9 sekä 10

 

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Byströmin Ohjaamon toimintaan!

Tule juttelemaan chattiin!

Byströmin chatissa voit jutella nimettömästi kahden kesken valitsemasi ammattilaisen kanssa.
Chat on avoinna maanantaista perjantaihin klo 13-15 sekä maanantai-iltaisin klo 20-22.

Chattiin pääset

Byströmin Ohjaamo 
sosiaalisessa mediassa


Facebook - Byströmin ohjaamo Instagram - Byströmin ohjaamo

 

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/bystrom