Ideoista osallisuuteen

Kuntalaislähtöinen kaupunkikehittäminen –hankkeen tavoitteena on 15-29-vuotiaiden sosiaalisen osallisuuden ja yhteiskuntavalmiuksien lisääminen.

Kehitämme sosiaalisen innovoinnin mahdollisuuksia, kunnan palvelutuotannon asiakaslähtöisyyttä sekä kestävää kumppanuutta kaupunkiorganisaation ja 3. sektorin toimijoiden välille Oulun alueella.

Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, ja sen toteutusaika on 1.10.2015-31.3.2019.

Hankkeemme ytimessä ovat kuntalaislähtöiset kaupunkikehittämisen projektit. Pyrimme tavoitteisiimme keräämällä sosiaalista osallisuutta parantavia ideoita pääkohderyhmältämme, 15-29-vuotiailta oululaisilta, sekä yhdistys- ja järjestötoimijoilta ja kaupunkiorganisaation työntekijöiltä.

Työstämme ne yhdessä projektisuunnitelmiksi ja valmiiksi prototyypeiksi, joiden toteutukseen 3. sektorin toimijat voivat kilpailutuksen kautta tarttua. Kansalaisyhteiskunnan ja avoimen demokratian lisäksi kehittyvät 3. sektorin palvelutuotantovalmius, kaupunkiorganisaation palvelut ja niiden välisen yhteistyön toimintamalli.

Lisätietoa hankkeen toimenpiteistä, työpaketeista ja rahoituksesta voit lukea hankekortista.

Kansalaisaktiivisuus ja osallisuus – miksi, miten ja mitä?

Kiinnostuitko? Byrokratiapitoista hankemaailmaa selkeytämme KAnsalaisAktiivisuus ja OSallisuus – KAAOS -toiminnallamme.  Luomme osallisuuden ja sosiaalisen innovoinnin kaaosta kaikille avoimilla keskusteluklubeillamme, työpajoissamme sekä yhdistys- ja järjestötoimijoille suunnatuilla kursseillamme. Lisätietoa KAAOS-toiminnasta osoitteesta www.kaaosta.fi.

 

  

 

 

 

Kuntalaislähtöinen kaupunkikehittäminen

Projektipäällikkö
Jaakko Jokipii
jaakko.jokipii(at)ouka.fi
p. 044 703 8307

Projektityöntekijä
Hanna Jakku

hanna.jakku(at)ouka.fi
p. 050 3468 537

Projektityöntekijä
Antti Takalo

antti.takalo(at)ouka.fi
p. 044 703 8278

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/ideoista-osallisuuteen