Ajankohtaista

< Takaisin

Pääkirjasto on suljettu juhannusviikon ajan 16.−23.6.

Pääkirjaston kaikki osastot ovat suljettuja 16.−23. kesäkuuta jokavuotisen lattioiden huollon vuoksi. Kirjasto avataan juhannuksen jälkeen maanantaina 24. kesäkuuta kello 12. Palautuksia voi jättää kiinnioloviikon ajan pääkirjaston palautusluukkuun ja lähikirjastoihin. Kaupungin lähikirjastot palvelevat normaalisti kesäaukioloaikojen mukaan. Kirjastojen aukioloajat voi tarkistaa OUTI-verkkokirjastosta tai kirjaston kotisivuilta.

Juhannusaaton aattona torstaina 20. kesäkuuta kirjastot avautuvat viimeistään klo 10 ja sulkeutuvat klo 17 mennessä, lukuun ottamatta torstaisin muutenkin kiinni olevia kirjastoja. Juhannuksena voi käyttää omatoimisesti Jäälin, Kastellin, Kaukovainion, Kellon, Maikkulan, Pateniemen, Rajakylän, Ritaharjun, Tuiran, Yli-Iin ja Ylikiimingin kirjastoja.

Omatoimiaikana kirjastoon pääsee sisään voimassaolevalla OUTI-kirjastokortilla ja kirjastokorttiin liitetyllä PIN-koodilla, jonka saa kirjastosta tai tilaamalla sen OUTI-verkkokirjaston kirjautumisikkunan "Unohditko PIN-koodisi?" -linkistä asiakastietoihin merkittyyn sähköpostiosoitteeseen.

Jakolinkki

             
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Spotify Oulu - soittolistat Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte