Ajankohtaista

< Takaisin

Sykkeli-kaupunkipyörät käyttöön heinä-elokuun vaihteessa

Oulun Sykkeli-kaupunkipyöräjärjestelmän käyttöönotto viivästyy pyörätoimittajan viivästyksistä johtuen heinä-elokuulle.

Kaupunkipyörät ovat maailmalla hyvin suosittuja ja uusia järjestelmiä avataan eri kokoisissa kaupungeissa viikoittain. Ouluun kilpailutuksen kautta valittu kaupunkipyöräjärjestelmän palveluntuottaja NextBike ilmoitti, että pyörien ja asemien toimitus Ouluun viivästyy arviolta heinä-elokuun vaihteeseen. Näin ollen järjestelmää ei voida ottaa käyttöön alkuperäisen suunnitelman mukaisesti vielä kesäkuussa. Viivästys aiheutuu palveluntuottajasta johtuvista syistä, joten kaupunki on oikeutettu tuntuvaan viivästyssakkoon jokaiselta viivästysviikolta.  Kaupunki maksaa palvelusta ainoastaan toteutuneilta operointikuukausilta. Kesä- ja heinäkuun osalta NextBike ei ole oikeutettu operointikorvaukseen.

Kaupunkipyöräjärjestelmän tarkka aloituspäivämäärä tiedotetaan myöhemmin. Sykkelit ovat keränneet kevään aikana paljon kiinnostusta ja monet odottavat niiden piristävän kaupunkikuvaa kesän aikana. Valitettavasta viivästyksestä huolimatta kannattaa muistaa, että kaupunkipyörien palvelusopimus on kestoltaan kymmenen vuotta, joten Sykkeleillä ehditään polkemaan vielä pitkään! 

Jakolinkki

             
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Spotify Oulu - soittolistat Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte