Ajankohtaista

< Takaisin

Tervahovintien ratasillan uusiminen

Oulun Toppilan kaupunginosassa käynnistyy Tervahovintien ratasillan uusiminen. Urakassa uusitaan Väyläviraston toimesta Tervahovintien ylittävä ratasilta. Samassa yhteydessä rakennetaan uusi Tervahovintien ylittävä jalankulku- ja pyörätien silta. Rakennustyöt ovat käynnistyneet valmistelevilla töillä ja urakka valmistuu marraskuun 2019 loppuun mennessä. Työt tulevat aiheuttamaan liikennejärjestelyitä sekä kevyelle liikenteelle että ajoneuvoliikenteelle.

  • Nykyisen sillan kautta kulkeva jalankulku- ja pyörätie suljetaan liikenteeltä 3.6.2019, kiertoreitti opastetaan liikenteenohjauslaitteilla.
  • Tervahovintiellä työmaan kohdalla on ajoneuvoliikenteelle alennettu nopeusrajoitus ja alkuvaiheessa arviolta 28.5-7.6 liikenteellä on käytössä vain yksi työnaikaisilla liikennevaloilla ohjattu kaista.
  • Sillan alikulkukorkeus alennetaan kesäkuussa sillanrakennustyön johdosta 4,4 metriin nykyisestä 5,0 metristä.
  • Tervahovintie ja sen jalankulku- ja pyörätie katkaistaan yöaikaan liikenteeltä muutamia kertoja kesän ja syksyn aikana, katkoista tiedotetaan erikseen väylien varrelle asennettavilla tiedotustauluilla.

Lisätiedot:
Oulun kaupunki, yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, rakennuttajainsinööri Vilho Vanhatalo p. 044 703 2129
CC Control Oy, urakan valvoja Janne Paaso p. 0400 224 024
Destia Oy, työmaapäällikkö Tuomas Puolimatka p. 040 352 6810

Jakolinkki

             
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Spotify Oulu - soittolistat Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte