Ajankohtaista

< Takaisin

Toisenlaisia tarinoita maahanmuutosta: koulutetut osaajat työelämässä -seminaari 24. toukokuuta

Onko kuva maahanmuuttajista yksipuolinen? Onko lähihoitajan tai kiinteistöhuoltajan koulutus ainoa mahdollisuus maahanmuuttajalle työllistyä Suomessa? Mikä on kielitaidon merkitys, ja minkälaista kielitaitoa tarvitaan? Miten olemassa oleva osaaminen ja koulutus hyödyttää maahanmuuttajaa? Entä yhteiskuntaa?

Kielen avulla osalliseksi -hanke järjestää Toisenlaisia tarinoita maahanmuutosta: koulutetut osaajat työelämässä -seminaarin perjantaina 24.5.2019 klo 9–15 Oulun yliopiston Agora-salissa. 
Seminaari on maksuton, ja se on tarkoitettu maahanmuuttajille sekä kaikille maahanmuuttajien parissa työskenteleville tai aiheesta muuten kiinnostuneille.

Seminaarissa esitellään maahanmuuttajien menestystarinoita ja keskustellaan teemaan liittyvistä asioista. Seminaarissa esiintyy kokemusasiantuntijoita, mediapersoonia, päättäjiä sekä tutkijoita.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 17.5. 

Ohjelma ja ilmoittautuminen tästä
 

Jakolinkki

             
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Spotify Oulu - soittolistat Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte