Oulu Sinfonian uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Oulu Sinfonia tarjoaa konsertteja ja kenraaliharjoituksia koululaisille

Oulu Sinfonian syyskausi pyörähtää käyntiin peli- ja satuteemaisen musiikin merkeissä. Elokuun loppupuolella Sinfonia tekee mittavan jalkautumiskiertueen Oulun alueen kouluihin. Jos kiertue ei satu oman koulun kohdalle, opettajia pyydetään ilmoittautumaan suoraan Oulu Sinfonialle. Linkki ja ilmoittautuminen osoitteessa:
 www.oulusinfonia.fi/kenraali/ilmoittautuminen.html

Madetojan salissa on mahdollisuus kuulla kaksi konserttia: ke 29.8. klo 9.00 ja 10.30. Konserttien kesto on noin 30 minuuttia. 

Lisäksi Oulu Sinfonia toivottaa koulut tervetulleiksi kuuntelemaan valittujen konserttien kenraaliharjoituksia. Vierailu alkaa tutustumalla talon toimintaan, joten paikalla tulee olla klo 9.30. Kenraaliharjoitus alkaa klo 10 ja päättyy klo 11.30 mennessä. Syksyn 2018 kenraaliharjoitusten päivät ovat to 27.9., ke 10.10., to 22.11. ja ke 12.12. Myös kenraaliharjoitusten ilmoittautumisaika on meneillään: www.oulusinfonia.fi/konsertit/lasten-ja-nuorten-tapahtumat

Sekä jalkautumiskonsertit että kenraaliharjoitukset ovat maksuttomia. Kuljetuksista huolehtii jokainen koulu itse.

Oulu Sinfoniaan on tarjolla koululaisryhmille myös ryhmähintaiset liput kausikonsertteihimme. Jos oppilaita on vähintään 20 oppilaan ryhmä, lipun hinta on kuusi euroa oppilasta kohden.

Lisätiedot ja varaukset: markkinointivastaava Heli Perkkiö, heli.perkkio@ouka.fi tai p. 044 703 7220.

Lämpimästi tervetuloa Oulu Sinfonian vieraaksi!

Jakolinkki

>> Oulu Sinfonia