Ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset

< Takaisin

Hae iltapäivätoimintapaikkaa viimeistään 14. helmikuuta

Voit hakea lapsellesi paikkaa perusopetuksen iltapäivätoimintaan, mikäli hän on 1. tai 2. luokan oppilas tai mikäli lapsesi opiskelee 3.–10. luokilla ja hänellä on erityisen tuen päätös. Iltapäivätoimintapaikka voidaan myöntää, mikäli molemmat huoltajat ovat töissä tai opiskelemassa tai on muu erityinen syy hoidon tarpeelle.

Iltapäivätoimintapaikkaa lukuvuodelle 2020–21 haetaan 31.1-14.2.2020 ensisijaisesti sähköisesti Wilma-järjestelmässä.

Kirjauduttuasi Wilmaan valitse ylävalikosta "Hakemukset ja päätökset". Sen jälkeen valitse Tee uusi hakemus -kohdasta "Hakemus aamu- ja iltapäivätoimintaan (hakemukset ja päätökset)".

Mikäli  sinulla ei ole huoltajan Wilma-tunnusta, voit pyytää tunnuksen sähköpostitse: primustuki@ouka.fi.

Tarvittaessa saat paperisen hakulomakkeen Oulu10-palveluista (Torikatu 10). Paperinen hakemus tulee postittaa viimeistään 14.2.2020 osoitteeseen: Iltapäivätoiminta, PL 17, 90015 Oulun kaupunki.

Seuraavan lukuvuoden iltapäivätoimintaryhmät päätetään määräaikaan 14.2.2020 mennessä palautettujen hakemusten pohjalta. Siksi on tärkeää, että haet paikkaa hakuaikana.

Hakuajan päättymisen jälkeen saapuneet hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmissä on tilaa, paikka myönnetään. Mikäli ryhmä on jo täynnä, lapsi joutuu jonotuslistalle, vaikka olisi tuleva 1. luokan oppilas.

Päätös iltapäivätoimintapaikasta on luettavissa Wilmassa 15.5.2020.

Voit lukea lisää iltapäivätoiminnasta: www.ouka.fi/iltapaivatoiminta.

Jakolinkki

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista

             
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Spotify Oulu - soittolistat Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte
       

Lyhytosoite tälle sivulle ouka.fi/ajankohtaista