Laadukasta lastenkulttuuria jokaiseen viikonloppuun – myös alkaneena vuonna - Ajankohtaista - Ajankohtaista - Oulun kaupunki

Ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset Ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset

< Takaisin

Laadukasta lastenkulttuuria jokaiseen viikonloppuun – myös alkaneena vuonna

Lasten kulttuurikaupunki Oulun sloganin – Oulu lupaa lapsille – myötä oululaiset lastenkulttuuritoimijat lupaavat laadukasta lastenkulttuuria jokaiseen viikonloppuun!

Alkuvuoden 2017 ohjelma on päivitetty verkkosivuille www.lastenkulttuurioulu.fi. Mukana on syyskaudelta tuttuun tapaan niin monipuolisia esityksiä, tapahtuma- ja teemapäiviä kuin festareiden humuakin. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja monet niistä myös maksuttomia. Laajemmin ajankohtaisia tapahtumia nostetaan esiin Lasten kulttuurikaupunki Oulun Facebookissa Facebook.com/lastenkulttuurioulu – tykkää sivusta ja pysy kartalla kaupungin lastenkulttuurista! 

Kevätkausi käynnistyy sarjakuviin, näyttelyihin ja musiikkiin keskittyvällä ohjelmalla kuluvan viikon viikonloppuna: Lauantaina 14.1. pääkirjaston Sarjastossa avautuu Eläimet Sarjakuvissa -teosnäyttely, jonka ohessa vietettävässä tapahtumapäivässä (klo 12–16) ihmetellään sarjakuvantekijöiden opastuksella eläinsarjakuvia ja sarjakuvien eläinhahmoja. Viikonloppu huipentuu sunnuntaina Vastarannan Siili -aiheisen näyttelyn avajaisiin (klo 14–17) Valveella. Avajaisissa mm. konsertoi itse Vastarannan Siili -trio! Tapahtumiin on vapaa pääsy (järjestelyistä vastaa Oulun Sarjakuvakeskus).

Kevätkauden toinen viikonloppu vie kulttuuria myös keskustan ulkopuolelle: Teatteri Akseli Klonkin uuden Minä näen korvillani -esityksen ensinäytös nähdään tutun Valvenäyttämön sijaan Yli-Iin Vorellissa la 21.1. ja esitys kiertueviikonloppuna lisäksi Ylikiimingissä, Pateniemessä ja Oulunsalossa (näytökset järjestävät yhteistyössä Akseli Klonk, Valveen alueelliset kulttuuripalvelut sekä paikalliset yhteistyökumppanit). 

Lasten kulttuurikaupunki Oulu -kokonaisuutta koordinoidaan kulttuuritalo Valveella.


Katso myös Katso myös

Ilmoitukset ja kuulutukset

Nähtävillä

Tarjouspyynnöt

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista

VisitOulu.fi tapahtumakalenteri

           
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte
       

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/ajankohtaista