In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO
           
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte
       

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Lapsiperhekysely avattu Kaakkurin ja Oulunsalon asukkaille

Kaakkurin ja Oulunsalon alueella asuville lapsiperheille on avattu nettiin kysely, jonka tarkoituksena on selvittää alueen lapsiperheiden kokemuksia ja näkemyksiä omasta asuinalueestaan. Kyselyssä selvitetään perheiden näkemyksiä lapsiperhepalveluista, harrastusmahdollisuuksista ja hyvinvoinnista. Erityisesti vastauksista halutaan saada selville kyseisen alueen erityispiirteet ja ilmiöt. Lisäksi kyselyssä selvitetään asukkaiden halukkuutta osallistua vapaaehtoistoimintaan. Kyselyyn vastataan nimettömänä.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään suunniteltaessa lapsiperheiden palveluja Kaakkurin ja Oulunsalon alueelle. Vastauksista hyötyvät myös järjestöt ja seurakunta.

Kartoitus on osa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piirin PerheVerkko-toimintaa. Kartoitus toteutetaan yhteistyössä Oulun kaupungin ja Karjasillan seurakunnan kanssa. Kysely  on avoinna 31.11.2016 saakka.

>> kyselyyn

 


Ajankohtaista-sivu kokoaa yhteen aikajärjestyksessä kaikki Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet.

Katso myös:

Ilmoitukset ja kuulutukset

Nähtävillä

Tarjouspyynnöt

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/ajankohtaista