Maksuttomia liikuntaryhmiä lapsiperheille - Ajankohtaista - Ajankohtaista - Oulun kaupunki

Ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset Ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset

< Takaisin

Maksuttomia liikuntaryhmiä lapsiperheille

Oulun kaupungin liikuntapalvelut tarjoaa keväällä 2017 runsaasti erilaisia maksuttomia liikuntaryhmiä lapsiperheille. Osaan ryhmistä on ennakkoilmoittautuminen.

Aikuinen–vauva-liikunta-, aikuinen–taapero-liikunta- ja perheliikuntaryhmiin ilmoittauminen on käynnissä sähköpostitse tuija.pohjola@ouka.fi. Ryhmiä järjestetään 9.1.–29.5.2017 (ei viikolla 10, 16 ja 18) Värtön liikuntahallin peilisalissa. Vauvaliikuntaryhmässä lapsen suositusikä on 2–12 kuukautta ja taaperoliikunnassa 1–2 vuotta.

Lelu-uintia järjestetään tiistaisin klo 13.00–14.00 ajalla 10.1.–30.5.2017 (ei vko 10) Raatin uimahallin matalassa lasten altaassa. Lelu-uinti on vapaamuotoinen, ei-ohjattu uintituokio alle kouluikäisille lapsille vanhempineen. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

KiddieJam®-tanssitunteja on tarjolla 3–6-vuotiaille lapsille lauantaisin 21.1.–27.5.2017 (ei vkolla 15) Kaukovainion Hiirihaukkatalolla sekä Merikosken koululla. KiddieJam®-tunneilla kokeillaan erilaisia tanssilajeja streetlajeista balettiiin. Ilmoittautuminen ennakkoon tuija.pohjola@ouka.fi

Lue lisää perheliikunnasta 

Katso myös kevään hiihto- ja luistelukoulut. 
Hiihtokoulut ovat lapsille ja perheille maksuttomia, ja niihin ilmoittaudutaan liikuntapalveluiden sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta.
Luistelukoulut ovat maksuttomia, eikä ilmoittautumista tarvita. Luistelukouluja järjestetään eri puolilla Oulua.


Katso myös Katso myös

Ilmoitukset ja kuulutukset

Nähtävillä

Tarjouspyynnöt

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista

VisitOulu.fi tapahtumakalenteri

           
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte
       

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/ajankohtaista