In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO
           
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte
       

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Maksuttomia liikuntaryhmiä lapsiperheille

Oulun kaupungin liikuntapalvelut tarjoaa keväällä 2017 runsaasti erilaisia maksuttomia liikuntaryhmiä lapsiperheille. Osaan ryhmistä on ennakkoilmoittautuminen.

Aikuinen–vauva-liikunta-, aikuinen–taapero-liikunta- ja perheliikuntaryhmiin ilmoittauminen on käynnissä sähköpostitse tuija.pohjola@ouka.fi. Ryhmiä järjestetään 9.1.–29.5.2017 (ei viikolla 10, 16 ja 18) Värtön liikuntahallin peilisalissa. Vauvaliikuntaryhmässä lapsen suositusikä on 2–12 kuukautta ja taaperoliikunnassa 1–2 vuotta.

Lelu-uintia järjestetään tiistaisin klo 13.00–14.00 ajalla 10.1.–30.5.2017 (ei vko 10) Raatin uimahallin matalassa lasten altaassa. Lelu-uinti on vapaamuotoinen, ei-ohjattu uintituokio alle kouluikäisille lapsille vanhempineen. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

KiddieJam®-tanssitunteja on tarjolla 3–6-vuotiaille lapsille lauantaisin 21.1.–27.5.2017 (ei vkolla 15) Kaukovainion Hiirihaukkatalolla sekä Merikosken koululla. KiddieJam®-tunneilla kokeillaan erilaisia tanssilajeja streetlajeista balettiiin. Ilmoittautuminen ennakkoon tuija.pohjola@ouka.fi

Lue lisää perheliikunnasta 

Katso myös kevään hiihto- ja luistelukoulut. 
Hiihtokoulut ovat lapsille ja perheille maksuttomia, ja niihin ilmoittaudutaan liikuntapalveluiden sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta.
Luistelukoulut ovat maksuttomia, eikä ilmoittautumista tarvita. Luistelukouluja järjestetään eri puolilla Oulua.


Ajankohtaista-sivu kokoaa yhteen aikajärjestyksessä kaikki Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet.

Katso myös:

Ilmoitukset ja kuulutukset

Nähtävillä

Tarjouspyynnöt

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/ajankohtaista