Ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset

< Takaisin

Miten teemme yhdessä osallistuvan Oulun?

Kaupunki laatii parhaillaan vuorovaikutussuunnitelmaa. Suunnitelman tarkoituksena on lisätä osallisuutta ja vuorovaikutusta kaupungin ja asukkaiden sekä kaupungin ja sidosryhmien, kuten järjestöjen ja yritysten, välillä. Tavoitteena on, että kaikilla oululaisilla on samat mahdollisuudet toimia, osallistua ja vaikuttaa asuinalueellaan ja koko kaupungissa.

Suunnitelmassa on tavoitteita ja toimenpiteitä vuorovaikutuksen sekä asukkaiden ja sidosryhmien osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksien lisäämiseksi. Tavoitteet ja toimenpiteet ovat alla:

Kuntalaisia koskevat tavoitteet ja toimenpiteet (pdf)
Sidosryhmiä koskevat tavoitteet ja toimenpiteet (pdf)
 

Kerro nyt mielipiteesi suunnitelman tavoitteista ja toimenpiteistä osallistumalla keskusteluun Oulun kaupungin Facebook-sivustolla 1.-15.2.2019.
Asiaa käsitellään myös alkuvuoden asukasilloissa ympäri Oulua. 

Voit myös lähettää mielipiteesi sähköpostitse vuorovaikutussuunnitelmaa laativan työryhmän puheenjohtajalle Pasi Laukalle: pasi.laukka(at)ouka.fi

Vastauksia hyödynnetään vuorovaikutussuunnitelman jatkovalmistelussa. Kaupunginhallitus hyväksyy suunnitelman kevään 2019 aikana.
 

Lisätiedot:
Yhteisötoiminnan päällikkö Pasi Laukka, p. 044 703 1638, pasi.laukka(at)ouka.fi

Jakolinkki

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista

             
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Spotify Oulu - soittolistat Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte
       

Lyhytosoite tälle sivulle ouka.fi/ajankohtaista