In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO
           
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte
       

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Nuorten Action-liikunnan kevätkausi käynnistyy!

Nuorten Action-liikunta startaa jälleen kuluvalla viikolla eli maanantaista 9.1.2017 alkaen. Uutena ryhmänä aloittaa Fitnuoret Kimmoke-talolla Kiimingissä maanantaisin kello 15.30–16.20. 

Kevään lukujärjestys löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta www.ouka.fi/action sekä liikuntapaikkojen palvelupisteistä. Action-liikunnan kuulumisia kannattaa seurata myös Actionin facebook-sivulta.

Action-liikunta on Oulun kaupungin 13–19-vuotiaille nuorille tarjoamaa maksutonta ja ohjattua toimintaa. Tunneilla voit kokeilla tai harrastaa erilaisia lajeja, kuten salibandya, kiipeilyä, skeittausta tai tanssia. Jokaisena viikonpäivänä on tarjolla useita lajeja eri puolilla kaupunkia!

Action-liikunnan tavoitteena on saada liikkeelle erityisesti ne nuoret, jotka eivät kuulu urheiluseuroihin tai liiku paljon. Toimintaan ovat toki tervetulleita kaikki oululaiset nuoret. Mukaan voi tulla uutena milloin vain – myös kesken kauden.

 


Ajankohtaista-sivu kokoaa yhteen aikajärjestyksessä kaikki Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet.

Katso myös:

Ilmoitukset ja kuulutukset

Nähtävillä

Tarjouspyynnöt

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/ajankohtaista