Nuorten Action-liikunnan kevätkausi käynnistyy! - Ajankohtaista - Ajankohtaista - Oulun kaupunki

Ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset Ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset

< Takaisin

Nuorten Action-liikunnan kevätkausi käynnistyy!

Nuorten Action-liikunta startaa jälleen kuluvalla viikolla eli maanantaista 9.1.2017 alkaen. Uutena ryhmänä aloittaa Fitnuoret Kimmoke-talolla Kiimingissä maanantaisin kello 15.30–16.20. 

Kevään lukujärjestys löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta www.ouka.fi/action sekä liikuntapaikkojen palvelupisteistä. Action-liikunnan kuulumisia kannattaa seurata myös Actionin facebook-sivulta.

Action-liikunta on Oulun kaupungin 13–19-vuotiaille nuorille tarjoamaa maksutonta ja ohjattua toimintaa. Tunneilla voit kokeilla tai harrastaa erilaisia lajeja, kuten salibandya, kiipeilyä, skeittausta tai tanssia. Jokaisena viikonpäivänä on tarjolla useita lajeja eri puolilla kaupunkia!

Action-liikunnan tavoitteena on saada liikkeelle erityisesti ne nuoret, jotka eivät kuulu urheiluseuroihin tai liiku paljon. Toimintaan ovat toki tervetulleita kaikki oululaiset nuoret. Mukaan voi tulla uutena milloin vain – myös kesken kauden.

 


Katso myös Katso myös

Ilmoitukset ja kuulutukset

Nähtävillä

Tarjouspyynnöt

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista

VisitOulu.fi tapahtumakalenteri

           
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte
       

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/ajankohtaista