Ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset

< Takaisin

Omakotitonttien haku alkaa 10.8.

Oulun kaupungissa on haettavana 64 kpl omakotitonttia, yksityishenkilöille ja perheille omatoimista omakotirakentamista varten

  • Hiukkavaara, Vaskikangas             20 kpl
  • Kello, Letonranta                             5 kpl
  • Kiiminki, Hakomäki                         7 kpl
  • Korvenkylä                                    14 kpl
  • Oulunsalo, Niemenranta                8 kpl
  • Ritaharju                                       10 kpl

Hakuaika alkaa perjantaina 10.8.2018 klo 8.00 ja hakemukset tulee jättää maanantaihin 3.9.2018 klo 16.00 mennessä. Tonttien hakeminen tapahtuu sähköisesti Oulun Seudun karttapalvelun Karttatien kautta: http://kartta.ouka.fi/.

Ympäristötalon aulassa Karjasillalla (Solistinkatu 2) pidetään tontti-iltapäivä keskiviikkona 15.8.2018 klo 15–18. Tilaisuudessa on paikalla asiantuntijoita, joilta voi kysyä tontteihin ja rakentamiseen liittyvistä asioista. Lisätietoa hakumenettelystä löytyy internetistä www.ouka.fi/tontit.

Samoilta hakijoilta tai samasta kotitaloudesta hyväksytään ainoastaan yksi hakemus. Useampia tontteja voi hakea etusijajärjestyksessä. Tonttia ei voi hakea, jos hakijat ovat vuokranneet tai ostaneet tontin kaupungilta vuonna 2013 tai sen jälkeen. Hakijat voi itse päättää ostaako vai vuokraako hakemansa tontin.

HUOM! Varauspäätöksen saatuaan hakijan tulee tehdä tontille tarvittavat tonttikohtaiset maaperätutkimukset perustamistapalausuntoineen.

Lisätietoja p. 040 575 8082 ja p. 044 703 2367

Jakolinkki

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista

             
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Spotify Oulu - soittolistat Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte
       

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/ajankohtaista