Osalla oululaisista vaihtuu terveysasema - Ajankohtaista - Ajankohtaista - Oulun kaupunki

Ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset Ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset

< Takaisin

Osalla oululaisista vaihtuu terveysasema

Osalla oululaisista vaihtuu terveysasema 10.8.2013 alkaen. Oulun kaupunki on kilpailuttanut noin 12 000 oululaisen lääkärin ja hoitajan vastaanottopalvelut ja yhteistyö Coronaria Hoitoketju Oy:n kanssa jatkuu. Sepän terveysasema jatkaa keskustassa sijaitsevana Oulun kaupungin terveysasemana ainakin elokuuhun 2015 saakka. Lisäksi sopimuksessa on optiovuodet 1+1.

Muutoksesta lähetetään tiedote koteihin
Terveysaseman vaihtuminen koskee sekä kilpailutuksessa määritetyllä alueella asuvia oululaisia että nykyisiä Sepän terveysaseman asiakkaita.
 

  • Sepän terveysaseman asiakkaiksi siirtyvät Keskustan ja Karjasillan kaupunginosien Leverin, Vaaran, Vanhatullin, Karjasillan ja Limingantullin asukkaat. Katso alue kartalla. Jokaiselle alueella asuvalle, 18 vuotta täyttäneelle, lähetetään kotiin kirje, jossa kerrotaan terveysaseman vaihtumisesta. Kirjeet saapuvat juhannusviikolla. Lue uuden väestövastuualueen asukkaille postitettu kirje.

 

 

Asiakas voi kuitenkin valita terveysasemansa
Jokainen täysi-ikäinen oululainen voi valita Oulun kaupungin terveysasemista sen, jolla haluaa asioida. Vaikka asiakas saa kotiinsa ilmoituksen terveysaseman vaihtumisesta, voi hän valita toisin ja jatkaa esimerkiksi Sepän terveysaseman asiakkaana. Tällöin asiakkaan tulee tehdä vaihdostaan ilmoitus. Ilmoituksen voi tehdä verkossa osoitteessa www.ouka.fi/valinnanvapaus. Sivuilta voi tarvittaessa tulostaa paperisen lomakkeen. Sivuilla on myös lisätietoa kuntalaisen valinnan vapaudesta.

Verkossa tehty vaihtoilmoitus tulee voimaan heti seuraavana arkipäivänä ja paperilomakkeen käsittelyssä voi mennä kolme viikkoa.

Sepän terveysasema muuttaa uusiin tiloihin
Sepän terveysasema tarjoaa lääkäreiden ja hoitajien vastaanottopalveluita. Sepän terveysasemalla ei tarjota neuvolan eikä suun terveydenhoidon palveluita vaan asiakkaat saavat nämä palvelut asuinalueensa mukaisesta kaupungin neuvolasta ja hammashoitolasta.

Sepän terveysasema muuttaa 5.8.2013 uusiin tiloihin osoitteeseen Uusikatu 49. Siihen saakka terveysasema palvelee nykyisissä tiloissaan osoitteessa Sepänkatu 21. Terveysasema on avoinna maanantaista torstaihin klo 8–16 ja perjantaisin klo 8–15. Ajanvarausnumero on 08 558 44630.


Katso myös Katso myös

Ilmoitukset ja kuulutukset

Nähtävillä

Tarjouspyynnöt

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista

VisitOulu.fi tapahtumakalenteri

           
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte
       

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/ajankohtaista