Oulun kaupunki etsii valtuustokauden 2013–2016 parasta hyvinvointitekoa - Ajankohtaista - Ajankohtaista - Oulun kaupunki

Ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset Ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset

< Takaisin

Oulun kaupunki etsii valtuustokauden 2013–2016 parasta hyvinvointitekoa

Etsimme tekoa tai toimintaa, joka on valtuustokaudella 2013-2016 tukenut  kaupunkistrategiassa asetettuja kuntalaisten hyvinvointiin liittyviä linjauksia: kuntalaisten hyvinvointi paranee, omavastuu ja yhteisöllisyys vahvistuvat sekä liikunnallinen ja terve elämäntapa vahvistuu. 

Paras Hyvinvointiteko – tunnustus myönnetään henkilölle tai yhteisölle, jonka teolla tai toiminnalla on ollut erityisen myönteisiä vaikutuksia oululaisten hyvinvointiin. Valintakriteereinä ovat teon tai toiminnan vaikuttavuus ja toimivuus, hyödynnettävyys, yleistettävyys, innovatiivisuus sekä ajankohtaisuus.

Teolla on tuettu esimerkiksi tervettä ja liikunnallista elämäntapaa, vähennetty yksinäisyyttä tai lisätty yhteisöllisyyttä tai muulla tavalla vaikutettu erityisen myönteisesti oululaisten hyvinvointiin.

Ehdotuksen valtuustokauden parhaaksi hyvinvointiteoksi voi tehdä kuka tahansa yksityisenä henkilönä, ammattinsa puolesta, asiakkaana sekä järjestön tai muun yhteisön nimissä.

Ehdotus on vapaamuotoinen. Siitä tulee ilmetä palkittavaksi ehdotettava henkilö tai taho yhteystietoineen, perustelut sekä ehdottajan nimi ja yhteystiedot. Ehdotuksen pituus saa olla korkeintaan kaksi sivua.

Tunnustuksen saajasta päättää kaupunginhallitus. Valtuustokauden Paras Hyvinvointiteko –tunnustuksen luovutustilaisuus järjestetään keväällä 2017.

Ehdotukset toimitetaan 31.3.2017 kello 16.00 mennessä osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 27, 90015 Oulun kaupunki (käyntiosoite Torikatu 10, 90100 Oulu) tai sähköpostilla kirjaamo@ouka.fi.

Ehdotuksessa on mainittava asian diaarinumero OUKA/3489/2013.

 

Katso myös Kaupunkistrategia Oulu 2020

Kaupunkistrategia Oulu 2020


Katso myös Katso myös

Ilmoitukset ja kuulutukset

Nähtävillä

Tarjouspyynnöt

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista

VisitOulu.fi tapahtumakalenteri

           
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte
       

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/ajankohtaista