Ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset

< Takaisin

Oulun raadit palveluverkosta käynnissä

Sivistys- ja kulttuuripalveluiden käynnissä olevaan palveluverkkoselvitykseen liittyen järjestetään tammikuussa 2018 neljä alueellista Oulun raati -tilaisuutta eri puolilla Oulua.

Tilaisuudet ovat toiminnallisia: oululaiset pääsevät kertomaan ajatuksensa oman alueensa palvelujen kehittämiseen. Kussakin tilaisuudessa käydään läpi kyseisen alueen palvelukeskittymät ja niiden palveluihin esitettävät muutokset. 

Oulun raati -tilaisuudet 2018:

POHJOINEN ALUE (Haukipudas, Kiviniemi-Kello, Pateniemi-Rajakylä, Ritaharju-Kuivasjärvi-Pöllönkangas): tiistaina 9.1. Haukiputaan koululla (Mirjantie 4)

ITÄINEN ALUE (Myllyoja, Korvensuora, Jääli, Kiiminki, Ylikiiminki, Yli-Ii): torstaina 11.1. Talvikankaan koululla (Tuiskutie 11)

ETELÄINEN ALUE (Kaukovainio, Maikkula, Kaakkuri, Oulunsalo): keskiviikkona 17.1. Oulunsalo-talolla (Mäntypellonpolku 10)

KESKINEN ALUE (Karjasilta-Höyhtyä, Kastelli, Tuira-Toppila, ydinkeskusta): torstaina 18.1. Oulun kaupunginteatterin lämpiössä (Kaarlenväylä 2) 
 

Kaikki tilaisuudet ovat klo 18–20. Sadalle ensimmäiselle on tarjolla kahvit klo 17.30–18.

Tilaisuuteen osallistuneiden kesken arvotaan lippuja Oulun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin.

Tervetuloa!

Vaihtoehtoja voi arvioida myös sähköisesti

Jos et osallistu Oulun raatiin, voit arvioida valitsemasi palvelukeskittymän vaihtoehtoja myös sähköisen arviointilomakkeen avulla.

Arviointilomakkeessa pääset tutustumaan valitsemasi palvelukeskittymän vaihtoehtojen esittelyyn. Samalla pystyt arvioimaan esitettyjen vaihtoehtojen vaikutuksia omaan arkeen. Nyt pystyy jo arvioimaan pohjoisen ja itäisen alueen vaihtoehtoja. Viimeistään keskiviikosta 17.1. mukana ovat myös eteläisen ja keskisen alueen vaihtoehdot.

Sähköinen arviointi on avoinna 12.-19.1.2018. Linkki arviointilomakkeeseen on Palveluverkko-sivulla.

Oulun raadeissa kerättävät kuntalaisten mielipiteet ja edellä mainitun sähköisen arvioinnin kautta saatavat mielipiteet ovat osa palveluverkkoselvitykseen liittyvää ennakkovaikutusten arviointia. Näiden lisäksi oululaisilta kysyttiin viime vuoden puolella mielipiteitä ja ajatuksia palveluverkkoon liittyen erillisessä palveluverkkokyselyssä ja kahdessa Facebook-keskustelussa.

Sivistys- ja kulttuuripalveluiden palveluverkkoselvitys valmistuu tammikuun lopussa.

Lisätietoja palveluverkkotyöstä: www.ouka.fi/palveluverkko


Oulun raati -tilaisuudet järjestää Oulun kaupungin kuntalaisvaikuttaminen ja yhteisötoiminta.

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista

Lyhytosoite tälle sivulle ouka.fi/ajankohtaista