Ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset

< Takaisin

Sankivaaran ensilumenlatu avattu

Sankivaaran ensilumenlatu avattiin torstaina 7. marraskuuta klo 8. Latu on noin 1,3 kilometrin mittainen ja se on valaistu klo 06–23.

Ensilumenlatu tehtiin viime talvelta varastoidusta lumesta, minkä vuoksi lumen seassa saattaa olla jonkin verran epäpuhtauksia. Latua kunnostetaan yleensä varhain aamulla ja lisäkunnostuksia tehdään tarvittaessa. Ladun kunnostaminen arvioidaan tilannekohtaisesti, jos ilma lämpenee plussan puolelle. Vesisateella latua ei kunnosteta, koska lumen hävikki on silloin kova.

Muistathan liikkua alueella turvallisesti. Ajathan myös maltillisesti Sankivaaraan suunnatessasi. Lumisateiden ja liukkaan kelin myötä olosuhteet saattavat olla Mikonmäentiellä vaihtelevat, ja tien varrella asuu pieniä lapsia.

Voit tarkistaa latujen kunnossapidon tilanteen kunnossapidon seurantajärjestelmästä. Voit myös seurata latujen olosuhteita ja käyttäjämääriä latukameroista.

Muilla reiteillä on kunnostustöitä varten lunta liian vähän.

Mukavia hiihtohetkiä!

Hiihtäjät ladulla

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista

             
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Spotify Oulu - soittolistat Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte
       

Lyhytosoite tälle sivulle ouka.fi/ajankohtaista